Kerékpár kiállítás Bringa-expo - Dragon 2 Carbon SRS MTB kerékpáros cipő

First | Previous Picture | Next Picture | Last | Thumbnails


Kerékpár kiállítás Bringa-expo  Dragon 2 Carbon SRS MTB kerékpáros cipő
Kerékpár kiállítás Bringa-expo Dragon 2 Carbon SRS MTB kerékpáros cipő

Soft Instep Closure System cipő, magasság állítási lehetőség: állítható sarokrögzítő megerősíti a sarokcsésze felső részét és a cipő hátuljának bezárásával javítja és biztosabbá teszi a kerékpáros bokájának illeszkedését.
Két egymástól függetlenül működő csavarral állítható be.

Caliper Buckle finoman állítható zárócsat: Micrometrikus csat, melyet a középső részének emelésével szorítunk, és a két oldalsó rész emelésével oldunk, miközben lágyan húzzuk a fogazott műanyag szíjat.

Megerősített sarok csésze a keskenybokájú kerékpárosoknak is kiváló.. Megszorítja a sarokcsészét, hogy az ne csúszhasson ki erősebb emelkedőn vagy sprintelés közben sem. Biztosan fogja a bokát, a cipő extra nyomóerő és tartós igénybevétel során sem deformálódik. Hőálló műanyagból készült és cserélhető.

A cipő felső része nylon szövet és Lorica

Techno II System pántfeszítő rendszer a lábfej közepső részénél. . Mikrométeres pontosságú feszítést tesz lehetővé és egy időben biztosítja a cipő felsőrészének tökéletes illeszkedését a lábhoz.
Menet közben is könnyen állítható. Cserélhető rendszer.

Velcro tépőzár

MTB SRS karbonsálas cipőtalp

Dragon Sole Replacement System (SRS) cserélhető talprész

SIDI feliratú nylon szövetből készült cipőszsák tartozékként! :D

 run ©Futás.Net  Futócipő választás Futócipő Budapest Kerékpáros térkép Budapest Kerékpáros utak

The apex of Sidi's mountain shoe line comes into its carbon generation. A replaceable high modulus carbon section has been added to the sole for increased stiffness and dampening properties.

Sidi Dragon 2 Carbon SRS MTB Shoe kerékpáros cipőSidi Dragon 2 Carbon SRS MTB Shoe

Improved heel cup offers more support than previous Dragon. Sole replacement system. Holds foot tight with one ratchet strap, one Techno 2 closure system and one Velcro® brand strap. Toe spike ready. Mesh sections for venting. Compatible with two bolt side-to-side SPD-style cleat only. Lorica upper