Négy komp közösségi futás

Kedves Barátaim és Futótársak,

az elmúlt évek sikereire való tekintettel idén is megrendezzük a hazai country running egyik családias és bájos félmaratonját a Szentendrei szigeten. A táv és a pálya nem változott. A négy kompállomás között bádogbögrés, kecskesajtos frissítéseken át vezet az út, erdőben, gáton, faluban.

Négy Komp Futás

Időpont : 2017. szeptember 30. szombat
Rajt: 10:00 óra

Táv: 21 km

A négy kompot összekötő útvonal: Nagydunasétány-Szentendrei út-Fő út – Kisduna oldali gát- Rév utca-Kossuth utca-Zrinyi utca-Monostori út.

futás útvonaltervútvonal

„Menetrend”: Két kört futunk. Plusz edzőkör is lehetséges. Km-ként megjelöljük a távot és lesznek útbaigazító narancssárga nyilak is.

Csapatokat is örömmel látunk, de minden csapattag egyenként regisztráljon, így könnyen nyomon követhető. A váltóhelyre viszont magatoknak kell kijutnotok. Erre leginkább alkalmas helyek a frissítőpontok lehetnek.

Időmérés: Nem lesz. Ha van kütyüd, lemérheted. Közös futás lesz a tájban, a táv megtétele és az együtt töltött idő lényegesebb.

Frissítés: Még mindig él a batyus frissítés lehetősége. Szeretjük a futókat, ezért elég sűrűn lesznek frissítőpontok- a tervek szerint öt - Minden kompállomás közelében lesz egy, (meglepetés frissítésekkel is készülünk) plusz egy a gáton. Ha egyéni frissítőket hoztok, akkor a megfelelő km-hez tartozó autó kiviszi a frissítőpontokhoz. Amikből Lehet bármi, amit szívesen fogyasztanál és lehet olyan, amit másnak is szánnál.

Kísérés: Kerékpárral is jöhetsz, ha lerakod, vigyázunk rá. Futót és váltótársat is kísérhetsz vele. Kerékpáros kísérők/váltótársak kérjük, a váltópontoknál ne állják el az utat..

WC: Mind a négy komp állomáson megnyitjuk a mellékhelyiségeket, a rajtzónában kettő is lesz.

Gyülekezés : a Rendezvényközpont, Rajt és Cél a Horány-Alsógöd kompállomás melletti Piac téren, a Kacifánt Terasz előtt, ahol futóknak szánt menüvel várunk benneteket

Parkolás: Kérjük, használjátok a kijelölt parkolókat!

Szintidő: amíg az utolsó futó be nem érkezik.

Nevezési díj: Nevezési díj: Online 3500 Ft.
A helyszínen már 4500 Ft.
Kedvezmény: Runcard birtokosoknak vagy visszatérő futóknak (korábbi résztvevőknek): 20%

Futók/Kedvezmények Nevezési díj RunCard / Visszatérő
Egyéni előnevezés35002800
Csapat 3 főtől előnevezés45003600
Egyéni helyszínen42003360
Csapat 3 főtől helyszínen55004400

Az átutalás ERSTE BANK 11991119-94618000 számlaszámra történhet. A számla tulajdonosa Dóra Krisztina. A közlemény rovatba kérjük, írjátok be a neveteket vagy a csapat nevét és a „Négy komp” kifejezést ! Valamit azt, hogy kértek-e számlát.

Regisztrálni: online nevezés. A nevezést a Fővárosi Vízmű és dunai védmű területek megóvása érdekében 300 főnél lezárjuk. Mindezt 2017. szeptember 25-ig tehetitek meg.

Rajtszámátvétel: A futás napján, a helyszínen (Horányi Piactér) lehetséges. Online nevezettek 9:00 -9:30 között vehetik át. A helyszínen csak korlátozott létszámban tudtok nevezni!

Egyéb információ:: a facebook 4 komp oldalon ; ferryrunning@gmail.com címen

Rendező-szervező-mindenes: Sarkadi Sándor 70/3161897

Mindennek tudója: Mócsai Orsi 20/9760122

kompfutás Szigetmonostoron

- Futás.Net futóverseny - Futónaptár -