Bejelentkezés 

Jótékonysági futás az árva gyerekekért

Leírás A kőkemény külső érző szívet takar.

Avagy, a kocsi toló marathon futó, az árva gyermekekért fut.

„A segítség négy keréken érkezik”

Iváncsics Zsolt, akit a félmarathonok és marathonok világában, mint a bevásárló kocsit (38kg) toló atléta ismeretes, karácsonyi meglepetésre készül. Mivel Ő maga is gyakorló apuka, érzékenyen érinti az árva gyermekek sorsa. Ezért december 14-én, pénteken jótékonysági futásra indul az elmaradhatatlan bevásárlókocsival (38kg) Budapestről, Százhalombattára. Ez kőkemény futás lesz a fagyban.

Célja, az eddig összegyűjtött támogatások mellé újabb mesekönyvek és macik „beszerzése”a Fővárosi Módszertani Gyermekvédelmi Szakszolgálat részére.

Idézet a Rádió 6 írásából:

„..Előzetes útvonal egyeztetés szerint 35-40 kilométert fog futva megtenni a bevásárlókocsival, mire beér 17:00 óra magasságában a Rádió6 stúdiójába! Az útvonaltervezésben a battai Vuk SE tagja Soós Elek, és az Érd Körbe Kerékpáros egyesület van a futók segítségére! Futásuk nagy részben kerékpárúton fog történni, ahol az Érd
Körbe Egyesület és a Gyilkos Lódarazsak kerékpárosai ügyelnek arra, hogy el ne
tévedjenek!

De, miről is van szó? Október elején Rádiónk számolt be először, a nem mindennapi Jótékonysági futósorozat indulásáról? Egy budapesti marathon teljesítése
közben adományokat gyűjt a két jó barát a gyermekek számára. Iváncsics Zsolt alapötlete nyomán, Kőváry Barna az élő adás végén ígéretet tett a két futónak, hogy a Rádió 6 és az Útonállók műsor is csatlakozik az adománygyűjtéshez! Iváncsics Zsolt összhangban Pantocsik Ferivel jelezték, ha összegyűlik az adományt, akkor természetesen futva a bevásárló kocsival jönnek érte!..”

A Mesekönyv Galopp a Rádió 6-ba névvel fémjelzett jótékonysági futásra szeretettel várunk minden segíteni szándékozót és érdeklődőt a rajtnál:

2012. december 14-én, 14 órakor a Batthyány téri 19-es villamos végállomásánál.

Kapcsolat: Iváncsics Zsolt 70-411-3433

Képek, Iváncsics Zsolt és a bevásárló kocsi:
http://www.futas.net/Marathon/Budapest/nike2008/budapest-half-marathon-171.html
http://www.futas.net/fotok/2012/bp-futofesztival/budapest-nato-futas-202.php
Dátum Pé, December 14, 2012
Idõ 14:00 CET
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Csü, December 13, 2012 04:26 GMT
Megjegyzések Nincs