Bejelentkezés 

Yours Truly Futás Pécs

Leírás Yours Truly 2013:

Mint ahogyan a plakáton is láthatjátok, lehet futni: 25km-et egyben, 50km-et egyben
és lehet futni: 25km-et és 50km-et is szétbontva 2 részletre.
Sőt kezdők akár futhatnak egy kört is ami 6.5km vagy akár egy felet. Hiszen a lényeg a mozgás.

Úgyis mindenki jól belakmározott az ünnepek alatt, volt minden jóság bőség: Halászlé, húsleves, töltött káposzta, sült és rántott húsok, sült, párolt, rántott halak, öntetek, szószok, saláták, apró sütemények, torták, bejglik, pogácsák, szaloncukrok.....és ki tudja még mi mindent ettünk össze a két ünnep alatt. Így egy kicsit dimbes-dombos pályával lepünk meg titeket, hogy a sok finomságot elégessük. Fogadhatjátok ezt ilyen utólagos karácsonyi ajándéknak is tőlünk nektek sok szeretettel! :) Vagy egy félkészítő hosszú edzésnek a Borvidék Félmaraton előtt! Ami idén állítólag nagyon kemény lesz. :)

Időpont: 2013.01.27. (Vasárnap) 09:00
Helyszín: Pécs, Mecsekszabolcs Szabolcsi út 63.
(Lejöttök faluba és ahogy mentek egyenesen egyszer csak lesz egy "Y" elágazás már közel a templomhoz. Ott abban az elágazásban kell megállni.)

Bent a községházban lesz a bázis. Ott lehet pihenni, beszélgetni, enni, inni azoknak akik szétosztva teszik meg a távokat. Meg a futás végén is össze ülhetünk egy kicsit.


MINDENKIT várunk sok szeretettel az év első hosszú futására!
Na meg természetesen mindenki mást is aki csak kisebbet akar futni! Egy vagy egy fél kört. Érdemes lejönni Mecsekszabolcsba mert szép kis városrész! ;)

Sziasztok!
Szabolcs, Gábor

kiírás: facebook, PÉcsi-Éjszakai-Futás
Dátum Vas, Január 27, 2013
Idõ 09:00 CET
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Pé, Január 18, 2013 07:43 GMT
Megjegyzések Nincs