Bejelentkezés 

BBU S.Ö.R. KÖR

Leírás A BBU idén július 13-14-én Magyarország és Ausztria határán zajló, két Nemzeti Park területén áthaladó, 30 települést érintő, mintegy 122km-es ultramaraton versenyre hívja az ultrafutókat, az amatőr kocogókat, és kerékpárosokat.

A BBU S.Ö.R. KÖR

melynek Sopron a Hűség Városa ad otthont a nagy hagyományokkal rendelkező Soproni Ünnepi Hetek záró hétvégéjén kerül megrendezésre. A kulturális rendezvényekben bővelkedő három hét idején a történelmi belváros terein, udvarain színházi előadások, kamarakoncertek, kirakodóvásár, folklórbemutatók, gyerekprogramok várják az érdeklődőket. Ugyancsak ebben az időben színvonalas sportrendezvények, versenyek is zajlanak a városban, kuriózumszámba menő képző- vagy iparművészeti tárlatok látogathatók

A kétnapos verseny célja, a Fertő-tó megkerülése egyéni-és váltó futóversenyben, valamint helytörténeti kerékpártúrával családoknak, baráti társaságoknak. Ráirányítani a figyelmet a Fertő-tó, a Fertő-Hanság Nemzeti Park természeti - és a környező települések kulturális értékeire. A rendezvény egyben felkészülési lehetőséget biztosít a profi-és amatőr futók, valamint kerékpártúrázók részére az őszi Bécs- Pozsony- Budapest Ultramarathon 5 napos versenyére.

Tervezett útvonal: (kb. 122 km)

nap: Sopron –Neusiedl - Podersdorf (kb.64 km)
nap: (Podersdorf – Fertőd – Sopron (58 km)
Helyszín Sopron
Dátum Szo, Július 13, 2013
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Sze, Június 12, 2013 18:38 GMT
Megjegyzések Nincs