Bejelentkezés 

Háromkirályok futóverseny Kassa

Leírás Háromkirályok futóverseny Kassán.
lőször rendezik meg a Háromkirályok futóversenyt Kassán. Az ünnepek végeztével január 6-án állhatnak rajthoz azok, akik 2014. január másodikáig regisztrálnak a versenybe.

A versenyt a Műszaki Egyetem Akademik Tájfutó Klubja szervezi. „Felejhetetlen élményben lehet részük azoknak, akik rajthoz állnak a Fő utcai karácsonyfánál – közölte Jozef Pollák, a verseny igazgatója. – Azok is jöhetnek, akik a karácsonyi lakmározás után mozogni szeretnének” – tette hozzá. A verseny nincs korhatárhoz kötve, bárki indulhat, aki úgy érzi, hogy van elég ereje megtenni az öt kilométeres távot. A verseny délután három órakor indul az Immaculata- szobor elől. A versenyzők két kört futnak. A Fő utcán végig az Alsókapuig, ahonnan visszafordulnak az Immaculatához, onnan újra a Szent Erzsébet-székesegyház irányában haladnak majd, ahol letérnek az Erzsébet utcába. A futók áthaladnak a Harang (Zvonárska) utcán, a Malom utcán és a Városi parkon is. A cél az Immaculatanál lesz. A szervezők szeretnének hagyományt teremteni.

Regisztrálni a www.3kb.sk honlapon lehet, de aki ezt nem tudja megtenni a január 2-i határidőig, az a helyszínen, közvetlenül a verseny előtt is jelentkezhet.
http://ujszo.com
Helyszín Kassa
Dátum Hét, Január 6, 2014
Idõ 15:00 CET
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Hét, December 30, 2013 19:47 GMT
Megjegyzések Nincs