Bejelentkezés 

Panorámafutás - Zebegény

Leírás Panorámafutás: Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei évben megrendezhetjük az első Panorámafutás versenyt Zebegényben, a festői szépségű környezetben, a Dunakanyarban. Rendezvényünket nem csak élsportolóknak szánjuk, hanem amatőr, hobbi sportoló felnőtteket, családokat, gyerekeket, fiatalokat egyaránt várunk. Számunkra az együtt sportolás, szép környezetben, jó hangulatban a legfontosabb. Ezen alkalommal minél több embert szeretnék mozgásra csábítani, megismertetni velük a közös sportolás örömét.

Rendezvény időpont: 2014. Augusztus 30.
Rajt: 15:00-tól

Versenyközpont, rajt -cél: Zebegényi Strand
Rajtcsomag átvétel, Öltöző, Ruhatár, Zuhany, WC a versenyközponttól 50m-re található

Útvonal: Kerékpár út Nagymaros és Szob között

Távok: 25km, 8km, 2km

25km: A Panorámafutás rendezvény főszáma. Zebegény- Nagymaros- Zebegény -Szob -Zebegény végig a Duna mellett, a futás élménye mellett az elénk terülő látvány sem utolsó. Minden célba érkezőnek a verseny teljesítéséről emléklapot adunk. Ezenkívül a versenyzőket abszolút kategóriában (külön női és külön férfi) és korcsoportonként (külön női és külön férfi) az első 3 helyezettet tárgyi díjazásban részesítjük.

8km: Zebegény -Szob -Zebegény. Elsősorban olyan ifjaknak és felnőtteknek ajánljuk, akik nemrég kezdtek megbarátkozni a futással, akik szeretnék megtapasztalni a közös futás, versenyzés élményét gyönyörű környezetben, jó hangulatban. Minden célba érkezőnek a verseny teljesítéséről emléklapot adunk. Ezenkívül a versenyzőket abszolút kategóriában (külön női és külön férfi) jutalmazzuk.

2km: Ajánljuk gyermekeknek, gyermekével együtt futó szülőknek. Minden célba érkezőnek a verseny teljesítéséről emléklapot adunk. Gyertek, fusson együtt a család!

Nevezés: online (www.panoramafutas.hu)
Határidő: 2014. augusztus 26.

A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést hamarabb lezárják. Helyszíni nevezés csak korlátozott mennyiségben lehetséges.
Frissítés: A futópályán kb. 4km-ként lesznek frissítő állomások, a befutóban mindenki bőven talál ételt, italt.

Finisher Party eredményhirdetéssel és tombolával a zebegényi strand célterületén.
Helyszín Zebegény
Dátum Szo, Augusztus 30, 2014
Idõ 15:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Vas, Július 6, 2014 19:47 GMT
Megjegyzések Nincs