Bejelentkezés 

The Color Run

Leírás The Color Run - a színes futás.

Helyszín: Budapest 56-osok tere - Városliget.
Dátum: 2014. június 22.

Plakát:
http://www.futas.net/kiirasok/2014/the-color-run.jpg

A Color Run rendezvény 2012 januárjában indult világhódító útjára. “A Bolygó legvidámabb 5-km-re” szlogen alatt hozza össze az embereket, az egészséget, vidámságot szimbolizálja.
Mi vagyunk az eredeti The Color Run - a színes futás, egy teljesen új stílustát mutatjuk be az efajta rendezvényeknek Jelenleg ez a legnagyobb egyedülálló program az Egyesült Államokban, rohamosan terjed világszerte, és 2013-as bemutatkozásunk óta Magyarországon is robbanásszerűen növekszik a népszerűsége.
A The Color Run mostanra már háromszorosára nőtte ki magát, több mint 30 országban 170 rendezvényt bonyolított le 2013-ban

A rendezvény

A Color Run egy 5 km-es táv, melyet nem szabályoz semmiféle időkorlát. Részvevőinek száma több ezerre tehető és már nevük is van: Ők a “Color Runnerek” “Színes Futók” akiket minden km-nél, tetőtől talpig különböző színű poral borítanak be.
A szabályokat nagyon egyszerű követni, hiszen csak kettő van:
1. Állj fel a startvonalra fehér öltözékben
2. Érkezz meg minél színesebben

Ha a színes futók teljesítették a távot, a rendezvény folytatódik egy felejthetetlen záró műsorral, ahonnan nem hiányzik a zene, a tánc és a szivárvány minden szinét ábrázoló színes por sem.
Elhiheted, ez A Bolygó legvidámabb 5-km-re.


Egészség

Miközben maga a futás is egy jó szórakozás, mi emellett nagy hangsúlyt helyezünk az egészséges életmód közvetítésére is. A résztvevők több mint fele életében először teljesíti a távot és a rendezvény jó úton halad afelé, melyet nemzetközileg is egészségjavítóként ítéljenek meg.


Vidámság

Kimondhatatlanul jó érzéssel tölt el Minket az, hogy a Color Run milyen boldoggá teszi az embereket. Ez egy rendezvény, ami mindenkinek szól. Akár kortól, edzettségi szinttől függetlenül is. Szlogenünk, “The Happiest 5K on the Planet” “A Bolygó legvidámabb 5-km-re “ azután fogalmazódott meg bennünk, miután láttuk a résztvevők arcán a felhőtlen örömöt és felszabadultságot.
Szeretnél vidámságot vinni az életedbe?

Egyéniség

A “Színes futók” akár koruk, nemzetiségük, nevezésük szándéka szerint is különböznek. Mivel se futamidő, se győztes nincs, így ez a rendezvény mindenkinek szól.
Egyesek a táv miatt vagy egészségük megőrzése céljából futják, mások önmaguknak állítanak fel különböző célokat vagy egyszerűen csak jól szeretnék érezni magukat!
Te miért veszel részt? Klikk ide, ha te is csatlakozni szeretnél a bulihoz

További információk, web:
http://thecolorrun.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/thecolorrunmagyarorszag
Helyszín Budapest
Dátum Vas, Június 22, 2014
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Sze, Május 28, 2014 08:42 GMT
Megjegyzések Nincs