Bejelentkezés 

XVIII. Nyárbúcsúztató Éjszakai Futóverseny

Leírás XVIII. Nyárbúcsúztató Éjszakai Futóverseny és Utcatánc programok 2014.09.06-án

18. Éjszakai Futóverseny és Utcatánc
18th Night Running and Street Dance Programs
18. Nachtlaufrennen und Straßentanz Programme

Az előző évekhez hasonlóan, 2014. év szeptember 06-án immár tizennyolcadik alkalommal rendezzük a már megszokott nagyszámú résztvevővel Budapest minden bizonnyal leglenyűgözőbb és leghangulatosabb utcai futóversenyét, a Nyárbúcsúztató Éjszakai Futóversenyt.

Vigyázz ez az igazi, eredeti, de újabban kopírozzák!

A Nyárbúcsúztató Éjszakai Futóverseny szervezői kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy az előző évekhez hasonlóan a következő esemény is izgalmas, hangulatos és látványos rendezvény legyen, ezért, nagy hangsúlyt fektetünk a fiatalok és a családok minden tagjának közös részvételére nemcsak a futóversenyen, hanem azt megelőző színes programokon is. A rajt-cél helyszínen az esti hangulatot fényekkel és lézer show-val színesítő színpadi bemutatók során, különböző dinamikus, utca táncokat bemutató, break, hip-hop és capuera táncosok és sport mozgásos (Rock’n’Roll) programok váltják egymást.

A rajt előtt Olimpiai Bajnokok /Kammerer Zoltán, Pulai Imre/ tartanak profi zenés bemelegítést a színpadot körülvevő, külön technikával megvilágított parkban. A Nyárbúcsúztató Éjszakai Futás résztvevőinek sokasága tapasztalhatja, hogy a díszkivilágítás fényében tündöklő Hősök terén és a KósKároly sétányon a hagyományainkhoz méltó, igazi hurrá hangulatú élményfutásban van részük minden alkalommal. A színpadi programjaink: a break tánc, a hip-hop és rock & roll táncok mellett a görögtűz és a lézer show által fényárban úszó rajt helyszín óriási hangulatot és lenyűgöző látványt nyújtanak. A gördeszka bemutató és a bemelegítő program után a futóverseny résztvevői és nézői, a rajtjel elhangzásával egyidejűleg látványos tűzijátékban gyönyörködhetnek. Az esemény résztvevői emlékezetes élményekkel gazdagodva térhetnek vissza évről évre az eseményre. Minden egyes futó áthalad a város jelképének számító gyönyörűen kivilágított Hősök terén, majd a Kós Károly sétányon és a Széchenyi fürdő patinás épülete előtt elfutva a Városligeti-tó és Vajdahunyad vár mellett elhaladva teljesíti a távot. A célba érkezést követő eredményhirdetésen a nyertesek és a helyezettek, valamint a helyezéstől függetlenül kisorsolt résztvevők, a szponzoraink által felajánlott értékes ajándékokat vehetik át Olimpiai és Világbajnokoktól.

Nevezési díj mind két távra:

augusztus 25-től augusztus 29-ig 2000 Ft/fő
szeptember 1-től szeptember 5-ig 2200 Ft/fő
szeptember 6-án a helyszínen 18.30-tól 20.00-ig 2600 Ft/fő

A kollektív diák nevezés szeptember 5-ig (minimum 10 fő) 1500 Ft/fő

Új helyszín: Budapest XIV. ker., Olof Palme sétány, Hősök tere

Rajt (cél): Olof Palme ház előtt

Rajt időpontja:
2014. szeptember 6-án 20.00 óra, diák- és wellness futás 3,2 km.
2014. szeptember 6-án 21.00 óra, masters futás 7,3 km.
Kulturális program kezdete: 19.00 óra

Előnevezés:
Budapesti Atlétikai Szövetség, Budapest V. ker., Curia u. 3.
vagy e-mailen az ejszakaifutas@gmail.com
Szeretettel várunk az immár 18. alkalommal megrendezésre kerülő, varázslatos hangulatú Nyárbúcsúztató Éjszakai futásunkon.

A verseny új útvonala: Olof Palme sétány, Hősök tere, Városligeti-tó, Kós Károly sétány. A nagyszerű sorozat folytatódik
így idén újra együtt élvezhetjük a fényárban úszó Hősök tere hangulatát és az esti futás élményét a futók sokaságával.

Letölthető részletes kiírás:
http://www.futas.net/kiirasok/2014/nyarbuczuztato-ejszakai-futas2014.pdf


http://www.globalgames.hu
Helyszín Budapest
Dátum Szo, Szeptember 6, 2014
Idõ 20:00-21:00 CEST
Idõtartam 1 óra
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Pé, Augusztus 22, 2014 13:58 GMT
Megjegyzések Nincs