Bejelentkezés 

III. SUHANJ! 6 jótékonysági futóverseny

Leírás
A Garmin bemutatja:
III. SUHANJ! 6 jótékonysági futóverseny

A verseny jótékony célú, bevétele és eredménye a SUHANJ! Alapítványt illeti.
Időpontok:

Handbike Nagydíj: 2014. augusztus 9. 18:30-20:00
3 órás jótékonysági tekerés: elmarad
6 órás futóverseny: 2014. augusztus 10. 00:00-06:00

Versenyközpont: Szigetmonostor-Horány, Piac tér – Nagyduna sétány

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: Nyugati – Göd-alsó vonattal, majd Alsógöd – Szigetmonostor /Horány/ kishajóval. Vasúti menetrend és kishajó menetrend.

Megközelíthetőség kerékpárral: Vác felé tartó kerékpárúton Újpest – Dunakeszi útvonalon, majd a Dunakeszi – Horány révvel vagy Alsógödtől a kishajóval. Rév és kishajó menetrend. Budai oldalon Szentendre – Tahi és itt a hídon keresztül át a szigetre.

Megközelíthetőség autóval: Tahi felé a hídon keresztül valamint Dunakeszi – Horány révvel illetve Alsógödön leparkolva kishajóval át a szigetre. Rév és kishajó menetrend

Pálya

Jó minőségű aszfalt, kerekesszékes teljesítésre alkalmas.
Egy kör hossza 2 km. Pályarajz júliusban várható.

Nevezés

Nevezni egyéniben, vagy váltóban (2-3-4-5-6 fős csapatban) lehet. A váltók tetszőleges alkalommal, akár körönként is válthatnak.
Nevezés lemondása esetén május 31. előtt a nevezési díj 50%-át tudjuk visszatéríteni, az ezután lemondott nevezések díját nem áll módunkban visszatéríteni.

Nevezési díjak

Előnevezni július 25-ig lehet. Azon előnevezéseket, amelyek nevezési díja július 25-ig nem érkezik meg, töröljük. Ezt követően csak helyszíni nevezésre van mód. A csapatok nevezési díját egyben kérjük utalni!
Kerekesszékes és látássérült versenyzők ingyenesen nevezhetnek.
Biztonsági okokból számukra csak előnevezés van, helyszíni nincsen.

Egyéni indulók:

- március 1. és március 31. között 6.000 Ft,
- április 1. és július 25. között 8.000 Ft,
- a helyszínen: 10.000 Ft.

2-3 fős csapatok (egyben utalandó!)

- március 1. és március 31. között 5.000 Ft/fő,
- április 1. és július 25. között 7.000 Ft/fő,
- a helyszínen: 8.000 Ft/fő.

4-5-6 fős csapatok (egyben utalandó!)

- március 1. és március 31. között 4.000 Ft/fő,
- április 1. és július 25. között 6.000 Ft/fő,
- a helyszínen: 8.000 Ft/fő.

Adományok

Ha lehetőségeid engedik, a nevezési díj mellett adománnyal is hozzájárulhatsz céljainkhoz. Erre lehetőséged nyílik a helyszínen, illetve megteheted utalással is. FONTOS!
 Ha a nevezési díjon felül adományt utalnál, kérünk, hogy azt külön utalásként, ALAPÍTVÁNYI TÁMOGATÁS közleménnyel tedd meg. A nevezési díjak közleménye más, ld. lejjebb., a számlaszámmal együtt.

Nevezés menete

A nevezés a nevezési díj átutalásával válik érvényessé. Számlaszám: SUHANJ! Alapítvány, CIB BANK 10701520-22693808-51100005. Közlemény: S!6 NEVEZÉSI DÍJ, NÉV vagy CSAPATNÉV.

A nevezési díj tartalma

Rajtszám, chipes időmérés, szakképzett elsősegélynyújtó jelenléte, útvonalbiztosítás, frissítés, részvétel a versenyt követő bundáskenyér partin, valamint 27% ÁFA.
Rajtlisták

A regisztrációt követően 5-10 percen belül frissül a lista. A beérkezett utalásokat 1-2 napon belül jelöljük a listában zöld pipával. Észrevételeid a walter.ulrik[kukac]suhanj.hu címen jelezheted.
Rajtszámfelvétel

2014. augusztus 9-én 18 órától a versenyközpontban.

Díjazás

Az esemény jellegére tekintettel díjazás nincsen, a helyezettek oklevelet és SUHANJ! bort, a résztvevők letölthető formátumú emléklapot kapnak.

Részvételi feltételek

A nevezéssel a résztvevők kinyilvánítják, hogy a részvételi feltételeket elfogadják.
Minden résztvevő saját felelősségére indul a versenyen. Mivel a verseny útvonala részben a Nagyduna-sétányon, a gáton halad, árvízveszély esetén az útvonalat módosítjuk, vagy a versenyt töröljük. Utóbbi esetben a nevezési díjat visszautaljuk, vagy a jövő évi versenyre írjuk jóvá a versenyző szándéka szerint. Kerékpáros, gyalogos, futó, vagy bármilyen más kíséret nem engedélyezett, a pályán csak a versenyben résztvevők tartózkodhatnak. Szurkolói zóna: mivel az útvonal üdülők közelében halad, a versenyt pedig éjszaka rendezzük, szurkolni a versenyközpontban, illetve az előtt és után 100 méteres távolságban lehet. A verseny teljes területén tilos a dohányzás. (a futópályán, a versenyközpontban illetve azok közelében egyaránt). A versenyen kutyával indulni nem lehet. A versenyen a résztvevőkről fényképek, videó-felvételek készülhetnek, ezek szerzői jogát a rendezők birtokolják, azt szabadon felhasználhatják.

Versenyszabályok

A nevezéssel a résztvevők kinyilvánítják, hogy a versenyszabályokat elfogadják.
- zenét hallgatni (mp3-lejátszóval, telefonnal, más eszközzel) csak fülhallgatóval lehet 5:45-ös versenyidőig, az egyik fület szabadon hagyva. (Tehát csak egyik fülbe lehet fülhallgatót helyezni). Erre a verseny körözős lebonyolítása miatt van szükség, hogy a hátulról érkezőket időben észlelni lehessen.
- zenét hallgatni 5:45-ös versenyidőt követően szigorúan tilos (hogy a verseny zárázását jelző kürtöt mindenki hallja)
- váltani csak a kijelölt váltózónában lehet
- sétálni, gyalogolni az út jobb szélére húzódva lehet
- a hátulról érkező gyorsabb futónak elsőbbsége van, számára a futósáv bal oldalán helyet kell biztosítani (a fordítókban is)
- egy váltóból egy időben legfeljebb 1 futó tartózkodhat a futópályán
- a frissítőpont a futópálya részét képezi, ezért ott csak a chipes rajtszámmal éppen futó váltótag tartózkodhat
- az egyéni versenyzők számára biztosított és ezt külön jelzett frissítőasztalt csak a 6 órás egyéni és páros versenyszámban indulók vehetik igénybe
- a váltók számára biztosított és ezt külön jelzett frissítőasztalt az egyéni, a páros és a váltó versenyszámban indulók egyaránt igénybe vehetik, az egyéni futókat itt is elsőbbség illeti meg
- saját frissítőt csak a kijelölt “saját frissítő zónában” lehet felvenni vagy a futónak odaadni
- bekapcsolt, működőképes fejlámpa használata Napkeltéig kötelező (4:33). (van közvilágítás, de lehetnek olyan szakaszok, ahol ez nem ad elégséges fényt, illetve áramszünet is előfordulhat)
- rajtszámot mellkason vagy a nadrág elülső oldalán kell hordani, tilos kézben vagy nyakba akasztva vinni. (A kézben vitt, összehajtott rajtszámon könnyen sérülhetnek a chipek, így nem tudja majd érzékelni a chipszőnyeg. A nem elülső oldalon vitt rajtszámot a test leárnyékolhatja a chipszőnyeg elől. A nyakba akasztott rajtszám lehet, hogy túl magasan “lebeg” a chipszőnyeg felett, és könnyebben sérülhet is.)

A szabályokban említett zónákat, pontokat, helyszíneket a rendezvénytérkép tartalmazza, pontosítja.

A szervezők a pálya teljes hosszában ellenőrizhetik a szabályok betartását, bárhol felhívhatják a futók, résztvevők figyelmét a szabályok betartására. A szervezők kiállíthatják a versenyzőt a megfelelő eszköz beszerzéséig, a rajtszám megigazításáig. A szervezők távolságbüntetéssel vagy akár kizárással is büntethetik a szabályokat megszegőket.

Kizárási okok

A szervezők kizárhatják a versenyből azt a résztvevőt és csapatát, aki
- a részvételi feltételek vagy a versenyszabályok bármely pontját megszegi,
- a versenyközponton kívüli hangoskodik, zavarja a helyben lakók nyugalmát,
- szemetel, kárt tesz a természeti vagy épített környezetben,
- sértegeti vagy inzultálja a rendezőket, más résztvevőket vagy az önkéntes segítőket.

Kérjük, hogy a verseny során különösen légy tekintettel a kerekesszékes és látássérült résztvevőkre – ne feledd, ezt a versenyt értük szervezzük, Te pedig itt értük is futsz!
web:suhanj.hu
Helyszín Szigetmonostor-Horány
Dátum Vas, Augusztus 10, 2014
Idõ 00:00-06:00 CEST
Idõtartam 6 óra
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Csü, Augusztus 7, 2014 08:42 GMT
Megjegyzések Nincs