Bejelentkezés 

Wellnessnap és jótékonysági futás Sándorfalván a koraszülöttmentésért

Leírás Wellnessnap és jótékonysági futás Sándorfalván a koraszülöttmentésért

A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat támogatására szervez wellnessnapot Sándorfalván a Sándorfalvi Kulturális Központ, az Oriflame BP csapat Sándorfalva és Nagy Melinda futónagykövet.

A szeptember 13-án Sándorfalván a Kastélykertben megrendezendő esemény változatos programokkal várja a családokat, mozogni vágyókat. A wellnessnap keretén belül 3 és 5 kilométeres távokon lehet nevezni a jótékonysági futásra. A győzteseket Szeged első hivatalos CrossFit terme értékes külön díjakkal jutalmazza! Az 500 Ft-os nevezési díjakból befolyt összeg teljes egészében a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat munkáját támogatja, a helyszínen támogatói jegy vásárlására is lesz lehetőség.

Az Orifalme BP csapat Sándorfalva vezetője, Csányi Péterné felhívta a figyelmet az Oriflame svéd cég 5 éve forgalomban lévő egészségmegőrzést segítő wellnesskészítményeire, valamint a legfontosabbra, az életmentésre. “Nagyon közel áll hozzám a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat által végzett munka, fontosnak tartom felhívni a figyelmet az ő tevékenységükre” – fogalmazott.

Ovis motoros felvonulás, zumba, aerobic, Oriflame Wellness termékkóstolás valamint szépségápolási tanácsok is várják az érdeklődőket. A programokat 13 órakor a tombolasorsolás zárja, amelyre izgalmas nyereményeket ajánlottak fel az újszülött mentést szívügyüknek tekintő cégek.
Helyszín Sándorfalva
Dátum Szo, Szeptember 13, 2014
Idõ 11:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Csü, Szeptember 11, 2014 07:43 GMT
Megjegyzések Nincs