Bejelentkezés 

XXVII. 5vös 5km

Leírás A pálya 3 körből áll.

(1) A rajt az Északi és a Déli épület között, a lezárt parkolóban. A pálya a Pázmány Péter sétány parkolóbeli szervizútján kezdődik, az Északi Tömb utáni parkolónál közvetlenül balra, a Magyar Tudósok Körútján halad a Déli Tömb felé, annak megkerülésével a Pázmány Péter sétány kerékpárútján észak felé.

(2) Az Északi Tömb utáni parkoló előtt ismét közvetlenül balra a Magyar Tudósok körútra, majd ezen végig egészen a Pázmány Péter sétányig, ahol jobbra kanyarodik a mezőny. Ott egyenesen a Neumann János útig, ahol jobbra kell fordulni. A járdán végig a Neumann János úton egyenesen a Bogdánfy Ödön utcáig, ahol jobbra visz az út (járdán) a Bogdánfy Ödön úton a járdán végig a Warga László utcáig, ahol jobbra kell fordulni. A kék büfénél balra kell kanyarodni a Magyar Tudósok körútjára a bal oldani járdán haladva egészen a fordító pontig.

(3) A fordító a Mindenszentek Temploma közelében lesz, és ott 180°-ot fordulva a túloldali (Duna felőli) járdán kell visszafutni a Magyar Tudósok körútján az Informatika épület mellett a Déli Tömbig (az első kis-körrel mostantól azonos pályán). A Déli Tömb sorompójánál balra be a parkolóba, majd az ELTE parkolón keresztül érkezés az északi és déli tömb közötti parkolóban elhelyezkedő célba!
Helyszín Budapest
Dátum Csü, Szeptember 25, 2014
Idõ 17:05 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Ke, Szeptember 16, 2014 10:33 GMT
Megjegyzések Nincs