Bejelentkezés 

Szigetfutás

Leírás Szigetfutás a Margitszigeten.

Sziasztok!

Mint biztos tudjátok a futóút felújítása megkezdődött, a Sziget nem körbefutható. Több verzió is felmerült, de hosszas mérlegelés után a következővel várunk benneteket szombaton:

- Találkozunk szombaton, de nem lesz minden a megszokott.
- Nem lesz időmérés.
- Lesz találkozó, tombola, zene, remélhetőleg jó hangulat.
- A rajt/cél a szokásos, a Sportuszodánál.
- A pálya az ideiglenesen javasolt, kitáblázott, nyilakkal jelölt pálya. A pontos távot nem adták meg, de biztosan rövidebb a szokásosnál. Cserébe tájékozódási oldala is van a futásnak, mert csak odafigyeléssel követhető.
- Az indítás nem a megszokott módon fog történni, hanem 1 percenként, mindenki maga által választott időpontban, aszerint, hogy ki milyen gyorsan fut. Ezt úgy kell elképzelni, hogy bemondjuk, hogy: "Most indulnak azok, akik 32 perc alatt szokták futni a kört" majd egy perc múlva: "Most indulnak azok, akik 31 perc alatt szokták futni a kört".
- A csoportos indításnak két célja van. Egyrészt jó lehetőség beszélgetni, futóbarátságot kötni, hasonló tempójú futókkal, javasoljuk is ezt. A másik, hogy így tudjátok egymást segíteni a tájékozódásban.
- Mivel nem mérünk időt, így a fő cél most - még inkább, mint egyébként - hogy jól érezzük magunkat, jót kocogjunk/fussunk a Szigeten.
- Nevezési díj természetesen nincs, de aki eljön újoncként, az kap rajtszámot, hogy a tombolán részt tudjon venni.
- Nem tudjuk, hogy milyen ütemezéssel folytatódik a felújítás, így az, hogy mi várható novemberben, még nem ismert.

A rendezvény fantázianevénél még gondolkodunk a Szigetfutás Enyhe, illetve a Hosszúlépés (erősen szódázott) verziók közt, de további javaslatokat, mint a szellemes Hendikepes Hendikep, vagy Szigetfutás is várunk!


SZIGETFUTÁS - Mindenkinek, minden hónap első szombatján 10 órakor, a Hajós Alfréd Uszodánál

Táv: 5,3 km.

web: futni.hu
Helyszín Budapest
Dátum Szo, Október 4, 2014
Idõ 11:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Sze, Október 1, 2014 06:05 GMT
Megjegyzések Nincs