Bejelentkezés 

Mikulás-futás Mezőkovácsháza

Leírás Mikulás futás és bababörze Mezőkovácsházán

Remek családi programmal várják az érdeklődőket Mezőkovácsházán. Szombaton 9 órától a művelődési ház elől indul a Mikulás-futás, ezzel párhuzamosan kezdődik a bababörze, amelyen a megunt játékok cserélhetnek gazdát jelképes összegekért.

Idén első alkalommal szervezik meg a Mikulás-futást, ahova kicsiket és nagyokat egyaránt várnak a szervezők. A futóversenyen 3 és 6 kilométeres távokon indulhatnak a futók. Ezúttal tényleg nem az elért teljesítmény, hanem a részvétel lesz a fontos.

– Célunk az, hogy minél több embert mozgassunk meg december 6-án. Ez nem egy teljesítmény orientált verseny, aki akarja, az nyugodtan sétálhat is. A jelentkezőket Mikulás-jelmezben várjuk, a legötletesebb ruhákat viselő versenyzőket jutalomban részesítjük majd – tájékoztatott a részletekről a művelődési ház vezetetője, Jankó Erzsébet.

A jelmezes futás a művelődési központ elől indul a regisztrációt követően, reggel 9 órától. A nap további részében az érdeklődők bababörzén vehetnek részt. Itt a megunt játékok cserélhetnek gazdát, valamint a gyerekeknek játszóházzal is készülnek a szervezők.

Iglicz Tamás
Helyszín Mezőkovácsháza
Dátum Szo, December 6, 2014
Idõ 09:00 CET
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Pé, December 5, 2014 16:28 GMT
Megjegyzések Nincs