Bejelentkezés 

30. Szilveszteri Pezsgőfutás

Leírás 30. Szilveszteri Pezsgőfutás - jubileumi verseny (HELYSZÍNVÁLTOZÁS!)


Szervező: IRONTEAM Szabadidő és Tömegsport Egyesület

Rendező: Nádasdi Zsolt

Időpont: 2014. dec. 31. 11:00 (Rajtszám felvétel 08:30-10:45)

Helyszín: Velence, (Velence Korzó)

Versenyszámok: 5 km / 14 km (Chipes időmérés - Agni Timing)



Rendezvény leírása

Búcsúztassuk együtt a 2014-es évet egy jó hangulatú sporteseménnyel, a 30. jubileumi Pezsgőfutással. A patinás, 30 éves múltra visszatekintő sportesemény idén is az IRONTEAM Szabadidő és Tömegsport Egyesület szervezésében, a Velence Korzó és a Cardio Control Kft. támogatásával kerül megrendezésre.


FIGYELEM! HELYSZÍNVÁLTOZÁS!!!
Új helyszín: Velence Korzó

Az eddig megszokott helyszínt (VVSI sporttelep-Agárd) éppen átalakítják, így a jelenlegi munkaterületen nem lehet versenyt rendezni. A jubileumi versenynek megfelelő színvonalat, egy szintén a Velencei tóhoz köthető helyszínen, a Velence Korzón tudjuk biztosítani. Az új helyszín és a jubileumi sportrendezvény számos meglepetést tartogat a résztvevők számára. A kiemelkedő színvonalú versenyközpont és a futás útvonala is az újdonság erejével hat majd a versenyzőkre, így kiemelt figyelmet fordítunk a pálya kijelölésére és biztosítására is. A már tradicionális (fél)sült malacot, az 5 és 14 kilométeres távok abszolút győztesei idén is magukkal vihetik az esti házibuliba, ám nálunk minden résztvevő egyaránt részesül majd a szilveszteri hangulatból. A rendezvényközpontnál elhelyezett faházakban, forró tea, pezsgő, egy pár virsli kenyérrel és zsíros kenyér várja majd a futókat. A helyszínen (Velence korzó) üzemel étterem, kávézó és szupermarket. A Velence Korzó parkolóiban (a szupermarket felöli oldalon is) díjmentesen lehet majd parkolni.

A célkapura kifüggesztett világító digitális óra már a célegyenes végéről is jól látható lesz. A versenyre legyártott és kiosztott egyedi rajtszámot pedig mindenki megtarthatja majd emlékbe. A rajtszámokat a Korzó földszinti aulájában, egy kortynyi pezsgő elfogyasztása kíséretében lehet majd átvenni. Öltözési lehetőség adott, tusoló nincs. A regisztráció október 01-től a www.ironteam.hu honlap versenyek menüjében, a szilveszteri pezsgőfutás 2014 -re kattintva, a lap tetején található nevezés rovatban lehetséges. Az online regisztrációt december 19-én 16:00 kor zárjuk!
Helyszín Velence
Dátum Sze, December 31, 2014
Idõ 11:00 CET
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Sze, December 17, 2014 13:23 GMT
Megjegyzések Nincs