Bejelentkezés 

Óbudai Futófesztivál

Leírás Időpont: 2015. április 25. szombat
A helyszín változatlanul a Duna-part, amely immár második alkalommal ad otthont a rendezvényünknek.
Terület pontos meghatározása: a Pünkösdfürdő utca és a Kossuth Lajos üdülőpart találkozásánál fekvő terület, a Duna-parton

A verseny fővédnöke: Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó, a Magyar Férfi Vízilabda Válogatott szövetségi kapitánya
A verseny védnöke: Bús Balázs Óbuda- Békásmegyer Önkormányzat polgármestere

Versenyközpont, rajt/cél, öltöző, WC, frissítőállomás: a Pünkösdfürdő utca és a Kossuth Lajos üdülőpart találkozásánál fekvő terület, a Duna-parton

Távok:

FÉLMARATON MÁR CSAPATBAN IS!!!

Tavasszal célunk a családokat és baráti társaságokat az esemény középpontjába állítani, mert a sportolás és a mozgás együttes élménye rendkívül nagy élményt nyújt gyerekeknek és szüleiknek egyaránt. Az eseményen három távot jelöltünk ki, az első az idei évet hűen tükrözve 2015 m, a második 7 km, valamint a félmaratoni táv, amelynek megtételére az egyéni nevezés mellett lehetőséget adunk 2-3 fős váltó csapatban való megtételére is. Két fős csapatok esetében a táv megfelezve 3-3 kör (10,5 km személyenként) megtételével lehetséges, három fős csapatoknál a táv 2 kör (7,16 km személyenként) megtételével teljesíthető.

Rajtidőpontok:

9.30 h – 2 015 m
10.30 h – 7 km
12.00 h – félmaraton egyéni és 2, valamint 3 fős csapatok részére

Ha rendszeresen futsz, teljesítheted a hosszabb távokat. A választott távok közül csak egy teljesíthető. A rövidebb távok kedvelőinek, a kezdőknek, a kicsiknek és az idősebbeknek a 2 015 méteres futást ajánljuk. A 2015 méteres távon babakocsival is elindulhatsz! :)

Korhatár a félmaratonra: csak azok jelentkezését tudjuk érvényesnek tekinteni, akik a verseny időpontjáig 16. életévüket betöltik, azaz 1999. április 25. előtt születtek!

Nevezés, nevezési díj és letéti díj megfizetése:

A részvétel a 2 015 m, valamint 7 km távon ingyenes. A nevezés ezeken a távokon is kötelező! A félmaraton és félmaraton váltó távon az időmérés chip-es módszerrel történik, így a nevezést regisztráció mellett tudjuk elfogadni.

Amennyiben a félmaraton távra váltó csapatként nevez, kérjük a csapat minden tagját, hogy a nevezési űrlapot személyenként töltse ki. A regisztráció a csapatnév megjelölésével egyénileg szükséges!

A félmaraton távon indulóknak a nevezési díjat a Rajtszám csomag átvételekor kell készpénzben megfizetni, amely résztvevőnként 1500 Ft. Nevezési díj két fős csapatok esetében 3 000 Ft, három fős csapatok esetében 4 500 Ft. Ezzel egyidejűleg a résztvevők az időt mérő chipekért 1000 Ft letéti díjat kötelesek fizetni, melyet a szervezők a verseny helyszínén a chipek visszaadásakor visszafizetnek. A letéti díjak megfizetéséről a szervezők elismervényt bocsátanak ki. A letéti díj visszafizetése a chip és az átvételi elismervény ellenében, azok egyidejű leadásakor készpénzben történik. A leadásra kizárólag a verseny napján, a táv teljesítése után, a regisztrációs sátorban lesz lehetőség.
Helyszín Budapest
Dátum Szo, Április 25, 2015
Idõ 09:30-14:00 CEST
Idõtartam 4 óra 30 perc
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Hét, Március 2, 2015 15:19 GMT
Megjegyzések Nincs