Bejelentkezés 

Nagy Civil Futás

Leírás Nagy Civil Futás a Skanzenben!

A futásról

Az esemény arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy az adó 1% felajánlásával bárki támogathatja a civil szervezetek munkáját és az általuk képviselt ügyeket.

Az 5K futás a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum területén, mesés tájakon halad végig szőlőkert, pincék, malmok, kovácsműhely, kis házikók és pajtákon keresztül. A terep változatos, a talaj leginkább gyep, nem teljesen egyenletes. Igazi kuriózumra számíthatnak a futás kedvelői. A futás minden korosztály számára teljesíthető, nincs szintidő!

Programok

Az esemény közös bemelegítéssel indul, majd 11 órakor rajtol a futóverseny. A futást délután izgalmas családi programok követik, a programokról részletesebb információ a mellékletben található valamint az esemény weboldalán: www.nagycivilfutas.hu; www.facebook.com/nagycivilfutas

Regisztráció

A regisztrált futó ingyenesen vehet részt a programokon, és az egész napot a Skanzenben töltheti. A regisztrációra itt van lehetőség: www.nagycivilfutas.hu

A regisztrált futók családtagjainak és kísérőiknek 500 Ft-os belépőt kell váltaniuk a helyszínen, mely levásárolható a Skanzen területén.
Helyszín Szentendre
Dátum Vas, Április 26, 2015
Idõ 11:00-13:00 CEST
Idõtartam 2 óra
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Hét, Március 16, 2015 08:05 GMT
Megjegyzések Nincs