Bejelentkezés 

5. Óbudai Futófesztivál II.

Leírás 5. Óbudai Futófesztivál II.

Időpont: 2015. szeptember 6. vasárnap

A helyszín változatlanul a pünkösdfürdői Duna-part szakasza, amely immár harmadik alkalommal ad otthont a rendezvényünknek.

A verseny fővédnöke: Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó, a Magyar Férfi Vízilabda Válogatott szövetségi kapitánya
A verseny védnöke: Bús Balázs Óbuda- Békásmegyer polgármestere

Versenyközpont, rajt/cél, öltöző, WC, frissítőállomás: a Pünkösdfürdő utca és a Kossuth Lajos üdülőpart találkozásánál fekvő terület, a Duna-parton


Távok:
Úgy, ahogy tavaszi rendezvényünkön is, ezúttal is célunk a családokat és baráti társaságokat az esemény középpontjába állítani, mert a sportolás és a mozgás együttes élménye rendkívül nagy élményt nyújt gyerekeknek és szüleiknek egyaránt. Ezért az őszi fesztiválon a meglévő három táv még két távval egészül ki, így összesen öt távon lehet a rajtvonalhoz állni. A rövid távokon – az 500 m és 1000 m-en – csak gyerekek jelentkezését várjuk. Óvodás korú gyermeket egy szülő kísérhet. A részvételhez előzetes regisztráció nem szükséges, a rajtvonalnál az indulás időpontját megelőzően kell jelentkezni.

Rajtidőpontok:

9.30 h – 500 m Mini futam (10 év alatti gyermekek részére)
10.00 h – 1 000 m Midi futam (10-14 éves korú gyermekek részére)
10.30 h – 2 015 m Családi futam
11.30 h – 7 km
12.30 h – félmaraton egyéni

Ha rendszeresen futsz, választhatod a hosszabb távokat. A rövidebb távok kedvelőinek, a kezdőknek, a kicsiknek és az idősebbeknek az 2015 méteres futást ajánljuk, ahol babakocsival is elindulhatsz! :) Aki a Mini a Midi, vagy a Családi futamon, azaz a 2015 m távon, mint kísérő indul nevezhet a 7 km-es vagy félmaratoni távra is.

Korhatár a félmaratonra: csak azok jelentkezését tudjuk érvényesnek tekinteni, akik a verseny időpontjáig 16. életévüket betöltik, azaz 1999. szeptember 6. előtt születtek!

Nevezés, nevezési díj megfizetése:
• A legrövidebb távokon: 500 m és 1000 m -en a regisztráció nem szükséges. A részvétel ingyenes!
• A 2015 m, valamint a 7 km távon is térítésmentesen lehet indulni, azonban a nevezés ezeken a távokon kötelező!
• A félmaratoni távon is szükséges a nevezés rögzítése és a megjelölt részvételi díj megfizetése. Időmérés csak a félmaratoni távon lesz, amely chip-es módszerrel történik. A félmaraton távon indulóknak a nevezési díjat a rajtszám csomag átvételekor kell készpénzben megfizetni, amely résztvevőnként 2.500 Ft.
Helyszín Budapest
Dátum Vas, Szeptember 6, 2015
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Pé, Július 24, 2015 11:29 GMT
Megjegyzések Nincs