Bejelentkezés 

NN Family Run

Leírás z NN FAMILY RUN egy családi hangulatú rendezvény, ahol szervezett keretek között teheted próbára magad és tehetsz néhány fontos lépést az egészségedért. Az eseményen a futóközösség minden tagja számára kínálunk programot a kezdőktől a profikig bezárólag. Futhatsz 3 km-től egészen a félmaratonig, jöhetsz délután és este, tekintheted egy jó bulinak, felkészülésnek egy későbbi versenyre vagy hajthatsz komoly eredményre is. Várjuk a nagyszülőket, az unokákat, a kutyásokat, a babakocsisokat, a családokat, a szingliket és a párokat, vagy éppen a párkeresőket. A sportolás élménye mellé pedig ingyenes szórakoztató programokat is kínálunk, ezzel is fokozva az esemény fesztivál hangulatát. Ne hagyd ki, jó buli esz :-)
dőpont és helyszín:

2015. Szeptember 5., szombat, BudapestKépernyőfotó 2015-07-25 - 10.41.19
Rajtok: 14:00- 20:00

Versenyközpont:

Budapest, Városliget, Ötvenhatosok tere

Pálya:

Az Ötvenhatosok teréről rajtolunk, majd a ligeten keresztül közelítjük meg a Hősök terét, melyet a Szépművészeti Múzeum felől kerülünk meg. A Kós Károly sétányon elfutunk a Széchenyi fürdő előtt, majd a fordító után a Vajdahunyad váron keresztül vezet az útvonal. Ezt követően a liget legszebb részeit érintjük, majd a kör végén ismét elérjük az Ötvenhatosok terét. A pálya térképeket ide kattintva tekintheted meg.

Nappali futamok és családi program:

Gyaloglás: Túra jellegű, bemelegítő futam. Nordic walking, illetve sportséta stílusban. Táv: 1 kör (3 km)
Babakocsis futás: Anyuka és/vagy apuka fut a babakocsival. 1 rajtszámmal, 1 felnőtt + baba a kocsiban vagy 2 felnőtt + baba a kocsiban. Táv: 1 kör (3 km)
Nagyszülő – Unoka futam: Párban vagy csapatban futó nagyszülők és unokák. 1 nagyszülő + 1 vagy több unoka, 2 vagy több nagyszülő + 1 vagy több unoka azonos rajtszámmal. A pároknak/csapatoknak együtt kell beérniük. Táv: 1 kör (3 km)
Gazdi – Kedvenc kutyásfutás: Az indulók kutyával futhatnak ( póráz kötelező, szájkosár ajánlott). 1 gazdi + 1 vagy két kutya vagy 2 gazdi + 1 vagy két kutya egy rajtszámmal. Az indulókat a biztonságuk érdekében szakaszosan indítjuk. Partnerünk a Mosoly Rehabilitációs Központ kutyakiképző iskolája. Táv: 1 kör (3 km). Kérjük, olvasd el a részletes szabályzat erre vonatkozó 11. pontját ide kattintva!
Családi váltófutás: Családi csapatok jelentkezését várjuk. Feltétel, hogy egy csapatban legalább 2 generáció képviseltesse magát. Ha 5 vagy több fős a család, akkor valamelyik kört ketten is futhatják együtt. Táv: 4 kör (4X3 km)
Ingyenes szórakoztató programok: gyerekfoglalkozások, zumba, stand up fellépő

Esti, felnőtt futás egyedülállóknak, pároknak, vagy éppen párt keresőknek:

Egyéni futás (5,25 km / 10,5 km / 21,1 km)
Váltófutás párban (10,5 km / 21,1 km)
Extra bulihangulat (DJ-k, fények, fáklyákkal megvilágított pálya)

A Gyaloglás, a Babakocsis Futam, a Nagyszülő – Unoka Futam, a Gazdi – Kedvenc Kutyásfutás nem verseny jellegel kerül megrendezésre. Ezeknél a programoknál egyedül a közös mozgás öröme számít és mindenki győztesnek érezheti magát, aki célbaér. A Családi Váltófutásnál és az esti Egyéni illetve Váltófutásnál időt mérünk és eredményt is hirdetünk.

Díjazás:

Minden program, minden célbaérkezője befutó érmet, a Családi váltófutás és az Esti futás I-III. helyezettek kupát és ajándékcsomagot kapnak.

Időmérés:

Az időmérés (Családi Váltó, Esti Futam) chipes rendszerrel működik, nettó időt mérünk, ezért mindegy, mikor haladsz át a rajtvonalon.

Szintidő:

A versenyen nem határoztunk meg szintidőt, de kérjük azt vedd figyelembe, hogy a versenyközpontot és a célterületet 23 órakor zárjuk így az esti félmaratont teljesítőknek is 3 óra áll rendelkezésre a táv megtételére.

Nevezés:

2015. augusztus 24. szerdáig online tudsz nevezni.
2015. augusztus 25. csütörtöktől szeptember 4. péntekig: személyes nevezés budapesti irodánkban a 1138 Bp. Népfürdő utca 5/c alatti Maratonman Depo-ban. Nyitva: 10:00-20:00. Tel : 06 1 239 05 31
2015. szeptember 5. szombaton 10:00-19:00: helyszíni nevezés a versenyközpontban, a Felvonulási téren. Az aktuális futamra a helyszíni nevezést egy órával a futam rajtja előtt zárjuk.

web:futas.maratonman.hu
Helyszín Budapest
Dátum Szo, Szeptember 5, 2015
Idõ 14:00-20:00 CEST
Idõtartam 6 óra
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Sze, Augusztus 5, 2015 13:20 GMT
Megjegyzések Nincs