Bejelentkezés 

I. Sukori Terepfutás

Leírás Sziasztok!

Megrendezzük az első futóversenyünket, ami mellett túrázó csapatok jelentkezését is várjuk, hiszen ők is összemérhetik a tudásukat!

A futóverseny keretein belül két útvonalra lehet nevezni, 5 és 10 km. Ezeken két kategóriát hirdetünk - fiatalkorosztály x-35, illetve az érettebb korosztály 35-x. A Hölgyeket és az Urakat természetesen külön-külön jutalmazzuk

A helyszín a vilonyai Sukori-hegyen lesz, az erdőben - mivel elég nehézkes oda kitalálni, ezért megjelöljük majd az utat a Hétvezér utcától, ami Vilonyát szeli keresztül.

Az útvonal gyönyörű helyeken vezet végig, amikről képeket is találhattok majd fent.

A regisztráció a kihelyezett információs pultnál fog megtörténni, 9 órától 10 óráig. A rajt 10:15-kor lesz!

A kiindulópontnál büfé fog üzemelni, illetve lesz két frissítőpont, ahol vizet fognak osztani a kedves kollégák. Ezeknél a frissítőpontoknál KÖTELEZŐEN meg kell állni és be kell mondani, a rajtszámot, s csak ezután lehet tovább indulni. Abban az esetben, ha valaki nem mondja be a számát, sajnos nem tudjuk érvényesnek tekinteni az idejét.

A túrázóknak csapatként kell jelentkezni - egy csapat 2-5 fős létszámmal nevezhet, nevezéskor meg kell adni a csapatnevet és a csapattagok neveit. Az ő útvonaluk kicsit eltérő lesz a futóversenyen résztvevőkétől. Itt egységesen 10 km-en lehet nevezni. Itt a verseny lényege, hogy két ponton lesz elrejtve a csapatoknak külön-külön egy jel, amit magukkal kell hozniuk a célba. A leggyorsabb csapat nyer.

A három leggyorsabb csapat kap érmet és tárgyi nyereményt.

Nevezési díj a futóversenyre:

Előnevezéssel szeptember 15.-ig 1000 forint
Előnevezéssel szeptember 25.-ig 2000 forint
A helyszínen 2500 forint.

Nevezési díj a túrázóknak:

Előnevezéssel szeptember 15-ig 2000 forint
Előnevezéssel szeptember 25.-ig 3000 forint
A helyszínen 3500 forint.

Bármi kérdés van nyugodtan írjatok üzenetben a facebook oldalunkon (Enternet Kenese Kft.), vagy hívjatok a 70 3105571-es számon minket!

Nevezzetek és nyerjétek meg a különböző ajándékainkat!
Helyszín Vilonya
Dátum Vas, Szeptember 27, 2015
Idõ 09:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Kategória Terepfutás*
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Csü, Augusztus 27, 2015 11:06 GMT
Megjegyzések Nincs