Bejelentkezés 

Trans Mátra

Leírás
Trans Mátra

Versenykiírás

Időpont: 2015. október 23-24.

Helyszín: Galyatető Turistacentrum

A terepfutó verseny a Mátra hegységben zajlik, kijelölt turista útvonalon. A kijelölt útvonalról letérni tilos! Az útvonalat a szervezők szükség szerint jelölik.

Táv: október 23. : S táv: 23 km/1091m D+, M táv: 48 km/ 1985m D+

október 24. S táv: 23 km/950m D+ , M táv: 46.5 km/ 1905m D+

Szintidő: S táv : 4:30, M táv: 8 óra

Útvonal:

Október 23.

S táv: Galyatető-Mátraszentimre-Galyavár-Galyatető

M táv: Galyatető-Mátraszentimre-Tóthegyes-Nagyparlag-Muzsla-nyereg- Csörgő-szurdok-Galyavár-Galyatető

Október 24.

S táv: Galyatető-Nyírjesi erdészház-Hatökör ura- Lajosháza- Mátraszentimre- Piszkéstető-Galyatető

M táv: Galyatető-Nyírjesi erdészház-Hatökör ura-Vörösmarty turistaház-Sombokor-Gabi halála-Kékestető-Kiskő-Csepegő-forrás-Muzsla tető-Sástó--Lajosháza-Mátrahegy-Piszkéstető-Galyatető



Indulás: egyéni és páros indulás lehetséges. A párosok összetételén nem lehet változtatni, mindkét nap ugyanannak a két embernek kell indulni.

Díjazásban az részvevő részesül, aki mindkét nap teljesíti azt a távot szintidőn belül, amire benevezett.

Nevezési időszak: május 25- szeptember 30. 24 óra

A nevezési felület itt érhető el.

A nevezés feltétele, hogy a nevezési díj október 1. 12 óráig beérkezzen. Nevezést október 1. 12 óráig lehet lemondani,1000 Ft kezelési költség levonásával visszafizetjük a nevezési díjat. Október 1. után a nevezést lemondani nem lehet, átírni október 10-ig 2000 Ft kezelési költség megfizetése mellett lehetséges. Október 10. után a nevezést lemondani, átírni nem lehetséges!

A részvételi díj tartalmazza:

- - versenyen való részvételt

-időmérést

- - frissítőpontok ellátását

- - meleg ételt a célban mindkét nap

- - tészta partit október 22.-én este

- - névre szóló rajtszámot

- - itinert

- - befutó ajándékot szintidőn belüli teljesítés esetén

- - zuhanyzási lehetőséget

- - csomagmegőrzést a verseny ideje alatt

- - letölthető oklevél

Kötelező felszerelés:

- pohár

- telefon

- dzseki

A kötelező felszerelést az útvonal során bárhol ellenőrizhetik a szervezők!



Díjazás:

Mindkét nap az első 3 női és férfi, valamint páros versenyző díjazásban részesül. A kétnapos teljesítésért összdíjazásban részesülnek az 1-3 egyéni és páros indulók.



Nevezési díj:

Május 25.- július 30. 24 óra:

Egyéni, S táv: 9500 Ft, M: 14000 Ft

Páros, S táv: 19000 Ft/ pár, M: 28000 Ft/pár

Julius 26- szeptember 30.:

Egyéni: S táv: 11000 Ft, M táv: 16000 Ft

Páros: S táv: 22000 Ft/pár, M táv: 32000 Ft/pár



Versenyszabályzat:

1. A verseny indulójaként a versenyszabályzatban foglaltakat elfogadom és betartom.

2. Amennyiben párosban indulok, tudomásul veszem, hogy a párom és köztem max 2 perc távolság lehetséges, nagyobb különbség esetén a rendezők kizárhatnak a versenyből. A páros mindkét tagjának mindkét nap azonosnak kell lenni.



Kijelentem, hogy a Trans Mátrán egészségesen, saját felelősségemre, az általam választott távra, túrára mind fizikálisan, mind mentálisan felkészülten indulok.



3. A rendezvény ideje alatt rólam készült képek és felvételek közléséhez hozzájárulok. Tudomásul veszem, hogy a versenypályán és a versenyközpontban biztonsági kamerák felvételeket készíthetnek rólam.



4. A rajtcsomagomat személyi igazolvánnyal vehetem át.



5. A rajtszámomat a verseny egész ideje alatt köteles vagyok elöl, jól látható helyen viselni. Ennek megszegéséért 15 perc büntető időt kapok.



6. Elfogadom, hogy a nevezésem október 10-ig ruházható át és csak a díj befizetése után válik érvényessé. A rendezőség a nevezés lemondását az eseményt megelőzően, 2015. október 1-ig tudja elfogadni, ebben az esetben a befizetett összeget 1000 Ft kezelési költség levonása mellett utalja vissza részemre. A lemondás csak e-mailben fogadható el, az okofutas@gmail.com címen. A 2015. október 1. után történő lemondás esetén a nevezési díjat nem fizetik vissza részemre, nevezésemet október 10-ig 2000 Ft megfizetése után tehetem át másik névre. Október 10. után nem adható át a nevezés. Párosok esetén pár lemondására nincs mód. A nevezési díj határidejének betartása a versenyző felelőssége. A rendezőség számlájára való beérkezés időpontja számít! Késedelmes fizetés esetén a különbözet befizetése elengedhetetlen a nevezés érvényessé válásához. Amennyiben a versenybírák a verseny ideje alatt az ellenőrzés során nem egyező adatokat tapasztalnak (nem egyezik a rajtszámon lévő és a személyi okmányban szereplő név) mindkét versenyzőt kizárják és eltiltják a versenyektől.

Tudomásul veszem, hogy ha a versenyt az időjárás, vagy természeti katasztrófa, előre nem várt, extrém, nem tervezhető szituáció miatt nem lehet megrendezni, a rendezőség részemre a díjat nem fizeti vissza. A versenyszervező a program7. változásának, helyszínének megváltoztatásának, pályamódosításának jogát fenntartja.

8. A nevezésemkor elküldött adatok a valóságnak megfelelnek és azok tárolásához és felhasználásához hozzájárulok, az általam megadott címre, telefonszámra a rendezőség küldhet hírlevelet és szöveges üzeneteket, promóciós leveleket.

9. A vasúti átjárókban, a forgalmat irányító személyzet utasításait betartom, piros jelzés esetén az áthaladás tilos és életveszélyes, az ezt megszegő versenyzőket azonnal kizárásra kerülnek.

10.A versenyen keletkező szemetet kizárólag a frissítő és váltópontokon dobom el, ahonnan a szervezők ezt elszállítják, az útvonalon bárminemű szemét eldobása nem megengedett, ennek megszegése azonnali kizárást von maga után.

11.A csapatok részére váltásra kizárólag a váltó pontokon van lehetőség. Az útvonal más részén váltani tilos.

12.A versenyen rajtszám nélkül, kutyával, egyéb állattal futni tilos! Tudomásul veszem, hogy ezek megszegése esetén azonnal kizárnak, és a versenypályáról eltávolítanak.

13.A verseny teljes helyszínén, a pontokon és az útvonalon bármilyen reklám és ma
Helyszín Galyatető
Dátum Pé, Október 23, 2015
Idõ 09:00-13:00 CEST
Idõtartam 4 óra
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Vas, Október 18, 2015 10:32 GMT
Megjegyzések Nincs