Bejelentkezés 

Dombfutás Imolán

Leírás Dombfutó Versenyt és Sport Fesztivált rendez a Vajtó Produkció csapata Imolán az önkormányzattal karöltve július 9-én. A rendezvény egészen újszerű, hiszen ilyen versenyt még nem rendeztek a megyénkben.

Sportembereket, szórakozni vágyókat és családokat egyaránt várnak Imolára július 9-én, ahol a verseny mellett finom étkekkel, koncertekkel és színes programokkal is készülnek a szervezők.
A sportolásra vágyók gyönyörű természeti környezetben mérhetik össze futni tudásukat a többi indulóval, a dombfutásra profi és amatőr női és férfi, illetve gyerek kategóriában is lehet nevezni, hogy kiderüljön, ki, kik az imolai domb királyai. A versenyre nevezni portálunkon, a vajtolaci.hu-n lehet majd a versenyt megelőző héten, illetve a verseny napján, a helyszínen!
A sportos programokról a Flying Colours kaszkadőr csapat, és sörfutó verseny gondoskodik még. A jó zenét Kocsis Klaudia, Deniz és Zoltán Erika fellépése adja majd. De lesz operett gála is, este pedig retro discoban rophatják a kitartóak.
ggtelek közelében, egy gyönyörű völgyben terül el a mindössze 98 fős kistelepülés, Imola. Ahogy Osváth Katalin, a település polgármestere mondja: eddig inkább csak a helyi lakosoknak igyekeztek kedvezni a rendezvényeikkel, de most gondoltak egy nagyot és a Vajtó Produkció segítségét kérve úgy döntöttek, hogy egy országos rendezvényt szerveznek. A sportra szerették volna helyezni a hangsúlyt, így jött a dombfutó bajnokság ötlete, amelyet máshol ugyan már rendeztek az országban, de megyénkben még eddig nem.
Igyekeznek némi pluszt is a rendezvény mellé tenni, így helyben termelt finomságokkal, és gömöri tájételekkel is készülnek 9-én. A polgármester hozzátette: remélik, a kilátogatók felfedezik azt a gyönyörű természeti környezetet, amely Imolán és környékén található és megtapasztalják a helyiek vendégszeretetét, így máskor is szívesen visszatérnek hozzájuk.
Helyszín Imola
Dátum Szo, Július 9, 2016
Idõ 09:00-13:00 CEST
Idõtartam 4 óra
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár ( by Futas Administrator )
Frissítve Csü, Július 7, 2016 17:43 GMT
Megjegyzések Nincs