Bejelentkezés 

Virtual Futók

Leírás Dátum: 2016. szeptember 16-18.

EGY FUTÓVERSENY-SOROZATRÓL VAN SZÓ, aminek választott távját egy megadott időintervallumon belül (három nap) A VILÁG BÁRMELY PONTJÁN teljesítheted. Egy olyan versenylehetőséget biztosítunk ezzel, aminek teljesítéséhez nem kell egy konkrét helyszínen megjelenned, és nem kell konkrét időponthoz alkalmazkodnod.

KIKNEK AJÁNLJUK A VIRTUALFUTOK.HU FUTAMAIN VALÓ RÉSZVÉTELT? Akiknek nincs idejük, módjuk hagyományos versenyek időpontjához alkalmazkodni. Akiknek problémát jelent a versenyek helyszínére való eljutás. Azoknak, akik nem szeretnek tömegben futni. Azoknak, akiket frusztrál a szintidől. Azoknak, akik gyűjtik és értékelik az egyedi befutóérmeket, pólókat. Azoknak, akiket motivál, ha futásuk nem kizárólag öncélú, hanem a versenyen való részvételükkel rászorulóknak segíthetnek. Azoknak, akik a jelenleginél is több versenylehetőségre vágynak.
MI A TEENDŐD, HA RÉSZT SZERETNÉL VENNI A VERSENYEN? 1. A virtualfutok.hu oldalon benevezel a választott távra (negyed-, nyolcad-, vagy félmaraton). 2. Bármilyen okostelefonos futóalkalmazással rögzíted a futásod, majd annak linkjét, vagy egy screenshotot (képernyőfotó a telefonról) elküldesz nekünk.

ÉS AMI TALÁN A LEGFONTOSABB: ha a virtualfutok.hu versenyén veszel részt, nem csak önmagadért futsz. Ha indulsz egy futamon, HÁROM KARITATÍV SZERVEZET közül TE választhatod ki, a nevezési díjad egy részével melyiket szeretnéd támogatni.
Helyszín Magyarország
URL http://virtualfutok.hu/
Dátum Pé, Szeptember 16, 2016
Idõ Egész napos esemény
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Hét, Augusztus 15, 2016 11:00 GMT
Megjegyzések Nincs