Bejelentkezés 

1. Szőlő- Dűlő Futóverseny

Leírás 1. Szőlő- Dűlő Futóverseny Versenykiírása

Időpont: 2016. augusztus 20., szombat – 08:00-tól

Rajt és cél helyszín: Csongrád, Dob utca 3.

Rajt időpont:

09:30 Kadarka Félmaraton futam, egyéni, 21,05 km (aszfaltos út, homokos út, 16 m szintemelkedés)

Tiszafröccs futam, egyéni, 13,37 km (aszfaltos út, homokos út, 9 m szintemelkedéssel)

10.00 Házmester futam, 1044 m 3 fős családi (két szülő+1 gyermek vagy 2 gyermek+1 szülő)

3 fős csapat (7-14 év közötti vegyes csapatok, fiúk és leányok)

10.30 Macifröccs futam, 710 m óvodásoknak, egyéni (6 évesek és fiatalabbak)

Figyelem, kérjük alaposan elolvasni!

Az előnevezett versenyzők emblémázott pólót kapnak, mely 2016. augusztus 20-án reggel 8.00 órától vehető át a rajtszámokkal együtt, a regisztrációs sátorban a verseny helyszínén, rendezett nevezési díj ellenében.

Külön kérünk minden előnevezett versenyzőt, hogy érkezzen időben, legkésőbb a futamuk rajtja előtt fél órával!

A résztvevők létszáma miatt torlódás alakulhat ki az átadás-átvételnél, a fenti időpontokon az útbiztosítás miatt nincs lehetőség változtatni.

Kérünk mindenkit, hogy a regisztrációhoz hozza magával az online nevezés és befizetés után kapott visszaigazoló nevezési lapot, illetve személyi azonosításhoz szükséges okmányt! A visszaigazoló nevezési lap bemutatása mobiltelefonon, táblagépen is megtörténhet!
A Spuri Aranykártyával rendelkező nevezők 10 % kedvezményt kapnak előnevezési díjból
Kérjük a kártyát vagy a virtuális kártya sms visszaigazolását a regisztrációkor mutassák be!!!
A kedvezmény csak előnevezéssel érvényesíthető!

Versenyszabályzat

Jelen versenyszabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) a 2016. augusztus 20-án megrendezésre kerülő Szőlő – Dűlő Futóversenyre vonatkozik, melynek főszervezője a Csongrádi Művelődési Központ és Városi Galéria; adósz.:15831282-2-06 továbbiakban: Szervező. A Szabályzatot a Szervező a verseny zavartalan lebonyolítása, a Versenyzők tájékoztatása és a sportszerű, szabályszerű versenyeztetés megvalósításának érdekében alkotta meg.

A futóversenyt a Szervező 710 m, 1044 m, 13,37 és 21,05 km távokon hirdeti meg az általa kijelölt útvonalakon. A futóversenyen való részvételnek alsó korhatára nincs, 18 év alatti Versenyző részvételének feltétele a szülői beleegyező nyilatkozat kitöltése, mely a nevezési oldalról letölthető és a regisztrációkor leadandó a helyszínen. A futóverseny bármely távja teljesíthető babakocsival, figyelve a kisgyermek biztonságára.

A futóversenyen a Szervezők az egyéni és csapatteljesítmény alapján értékelnek.

Nevezés menete

A Szervező előnevezést és korlátozott számban helyszíni nevezést egyaránt biztosít, mely azonban emelt nevezési díj megfizetésével jár.

Előnevezésnek minősül a kitöltött nevezési lap benyújtása és a nevezési díj befizetése. A Szervező előnevezést 2016. július 20. 08.00 órától 2016. augusztus 10., 24:00 óráig fogad, mely magában foglalja a nevezési díj Szervezőhöz való beérkezését is.

Helyszíni nevezésre a futóverseny napján, 2016. augusztus 20-án reggel 08.00 órától 09.00 óráig a nevezési lapok kitöltésével és a nevezési díj befizetésével (mely az előnevezési díjtól eltérő!!) korlátozott számban lesz lehetőség. Helyszíni nevezés esetén a rajtcsomag egyes részei postán kerülhetnek kiküldésre a rendezvényt követő egy hónapon belül.

Nevezési lap kitöltése, nevezés benyújtása

A Szervező az előnevezéshez online, a helyszíni nevezéshez papíralapú nevezési lapot biztosít.

A 18 év alatti Versenyzők részvételének feltétele a szülői hozzájáruló nyilatkozat benyújtása a helyszínen, a regisztrációs sátorban, mely letölthető a verseny nevezési oldaláról, vagy a csongrad.hu oldalról.

Az online nevezéssel a Versenyző nevezését a „Küldés” gombra való kattintással a Szervező automatikusan fogadja. A nevezési díjjal kiírt versenyszámokban, csak a nevezési díj, megadott számlára történő megérkezése után kerül a versenyző visszaigazolásra, aktiválásra.

Az online nevezési lap aláírás nélkül érvényes, a benne található nyilatkozat elfogadásával egyidejűleg érvénybe lép. (www.csongrad.hu/szolo-dulo)

Nevezési díj mértéke és megfizetése, határidők

A nevezési díj, Kadarka félmaraton futam, 21,05 km és Tiszafröccs futam, 13,37 km, minden esetben tartalmazza a rajtcsomagot : egy reggeli italt a támogatói sátorban; a szervezés teljes kivitelezésé; rajtszámot; egészségügyi ellátást; a közúti szakasz biztosítását; a frissítőpontokat zöldséget és gyümölcsöt, szőlőcukrot, vizet, frissítő italalt, illetve a támogatók által felajánlott ajándékokat, célba érkezés után befutóérmet, folyadékpótlást és ásványi anyag pótlását szolgáló zöldséget, szendvicset, a verseny után egyedi, virtuális oklevelet, befutóidővel, célfotóval.

Előnevezés esetén (www.csongrad.hu/szolo.dulo): 2016. 07.20. 8:00-tól 08.10. 24.00-ig: 3000.-Ft

Spuri Aranykártyásoknak előnevezés esetén 10% kedvezmény, 2700.-Ft.

Helyszíni nevezés esetén: 4000.-Ft

Házmester futam (1044 m), Macifröccs futam (710 m) előnevezés esetén díjtalan, ingyenes!!!

Előnevezéshez kötött(www.csongrad.hu/szolo.dulo): 2016. 07.20. 8:00-tól 08.10. 24.00-ig

Helyszíni nevezés esetén: Macifröccs futam 1000.-Ft/fő

Házmester futam 2000.-Ft/ csapat

A nevezés tartalmazza a rajtcsomagot: minden óvodásnak, csapatnak és családnak a befutóérmet, rajtszámot, a szervezés teljes kivitelezését, egészségügyi ellátást, a közúti szakasz biztosítását, orvosi felügyelet, a közúti szakasz biztosítása, vizet, szőlőcukorral, a célban gyümölcsöt, a verseny után virtuális oklevelet, célfotóval.

A Macifröccs (óvodás) futam kivételével bármely táv teljesíthető babakocsival, egyéni indulóként is, vagy a családi futam gyermek résztvevőjeként is.

Előnevezés esetén a nevezési díjat a Versenyző átutalja vagy befizeti, a megadott határidőig a

11735050-15831282 OTP Bank, Művelődési Központ és Városi Galéria bankszámlaszámra.

A könnyebb azonosíthatóság érdekében a Közlemény rovatban fel kell tüntetni a Versenyző következő adatait: név+születési év+ táv.

A befizetésről a helyszínen kap számlát, melyet a regisztrációs sátorban igényelhet.

Helyszíni nevezés, pénzvisszatérítés, vis maior

A helyszíni nevezés, korlátozott számban, kadarka- és tiszafröccs futam kategóriákban egységesen 4000,-/fő. Helyszíni nevezés esetén a nevezési díjat készpénzben kell befizetni, a rajtcsomag egyes részei a versenyt követő egy hónapban kerülhetnek postázásra.

Amennyiben a Versenyző a nevezési díjat befizette, azonban bármely körülmény miatt a futóversenyen nem vesz részt, a nevezési díjat a Szervező nem téríti meg. Amennyiben olyan körülmény lép fel, mely a verseny megtartását, a résztvevők testi épségét veszélyeztetné, a Szervező arról értesítést küld és egy következő időpontban kerül az esemény megrendezésre.

A nevezési díj tartalma

A nevezési díj az alábbi szolgáltatásokat és csomagokat tartalmazza:

részvétel a futóversenyen

befutó érem minden előnevezett részére a nevezési díjhoz kötött 2 egyéni kategóriában

a futóútvonalak biztosítása ( önkéntesek, polgárőrség)

egészségügyi ellátás biztosítása (elsősegély-nyújtási lehetőség a rajt-célállomásnál)

közös bemelegítés

a mezőny előtt és után kerékpáros felvezetés és kíséret

rajtszám

frissítőpontokon víz, szőlőcukor, gyümölcs, zöldség, célba érkezéskor frissítő,víz, gyümölcs, szendvics

öltözési, zuhanyzási lehetőség

abszolút helyezettek éremmel és serleggel való díjazása

nevezési csomag helyszíni nevezéskor való átvétele vagy postázása

továbbá a verseny támogatói által felajánlott tárgyak, ismertetők

útvonal térkép

A Szervező az alábbi kategóriákban rangsorolja a célba érkezést

Kadarka félmaraton futam és Tiszafröccs futam

Az abszolút női és férfi 1-2-3 helyezett érem díjazás

A legfiatalabb és legkorosabb induló különdíjban részesül

Házmester futam

Csapatonként, családonként, abszolút 1-2-3 helyezett érem díjazás

Macifröccs futam

Az abszolút leány és fiú 1-2-3 helyezett érem díjazás

A legfiatalabb induló különdíjban részesül

A Szervezők a nevezések beérkezésére való tekintettel a kategóriák változtatására a jogot fenntartják. A Szervező az esetleges változtatásról a versenytáv indítása előtt a helyszínen tájékoztatja a Versenyzőket.

Az útvonalakat a Szervező tájékozódást segítő táblákkal látja el (irányjelzés, szalagok). Az útvonal forgalommal ellátott szakaszain, kereszteződéseiben való biztonságos és zavartalan áthaladást önkéntesek és polgárőrök biztosítják. Minden indulónak nevezéskor nyilatkozni kell, hogy ismeri a Közúti közlekedés szabályait, a verseny ideje alatt betartja.

A Szervező kb. 5 kilométerenként frissítőpontokat helyez el, ahol a Versenyzőnek lehetősége lesz frissítőt (víz, gyümölcs, zöldség, szőlőcukor) magához venni.

A frissítőpontokon tartózkodó segítők komolyabb sérülés esetén azonnal értesítik a Szervezőt, aki a rajt-célállomásnál tartózkodó egészségügyi dolgozóval felveszi a kapcsolatot, szükség esetén orvost értesít.

A Szervező a Versenyzők előtt és után kerékpáros kísérést biztosít.

A Szervező fenti oldalakon jelenteti meg a futóversenyen készült fényképeket. Amennyiben a Versenyző a róla készült fotókat nem szeretné közzétetetni, a Versenyző erre irányuló kifejezett írásos jelzésével a verseny napján és helyszínén forduljon a Szervező felé, melyben megjelöli rajtszámát is.

A Szervezővel való kapcsolattartás lehetőségei: 06 30 5069728 telefonszámon vagy a csongradseniorok@gmail.com e-mail címre való üzenet küldésével vagy az esemény facebook oldalán / Szőlő-Dűlő futóverseny /

Teljes versenykiírás a www.csongrad.hu honlapon.

Egyéb információk

Egy nevező egy egyéni táv futására jelentkezhet, de családi vagy csapat futásban is részt vehet.

A rajtszámot a póló elejére, jól látható helyen kérjük rögzíteni. A rajtszámot a nevezők a helyszínen megkapják, annak rögzítéséhez szükséges kapcsokkal vagy gumiszalaggal együtt.

A Szervező a Versenyzőt a futóversenyből kizárja, ha a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelően tölti ki (pl. születési idő), a rajtszámot összehajtja, letakarja, nem a póló elejére tűzi, futótársával szemben sportszerűtlen magatartást tanúsít (szándékos lökdösés, gáncsolás, stb.). A verseny időtartamára (előnevezések megkezdésétől az eredményhirdetésig) jelen Szabályzatot mind a Szervező, mind a Versenyző köteles magára kötelező érvényűnek tekinteni, függetlenül attól, hogy a Versenyző a nevezési lapot saját aláírásával ellátta-e vagy sem (elektronikus nevezési lap és papír alapú nevezési lap esetén egyaránt).

A Szervező fenntartja az útvonal-, program,- időpont változtatás jogát, értesítési kötelezettséggel!

Részvételi jogosultság

Versenyen csak arra nevezett, regisztrált, rajtszámmal rendelkező versenyző vehet részt.

Előnevezés csak abban az esetben érvényes, hogyha a nevezési díjat a regisztrációval egy időben elutalja vagy befizeti a megadott bankszámlaszámra., melynek a nevezési idő zártáig a fent megadott bankszámlára kell kerüljön. Eltérő esetben a nevezését töröljük, csak a helyszínen van lehetőség, a helyszíni nevezés díj ellenében nevezni.

Azon Versenyző esetében, aki az elő regisztráció letelte után nevez, a beérkezett nevezést és nevezési díjakat érvénytelennek tekintjük, visszautalásra nincs lehetőség.

Az előnevezés időszaka alatt befizetett és utalt összegeket nem áll módunkban visszautalni.

A versenyző köteles a verseny teljes ideje alatt, jól látható módon viselni a Szervezőtől kapott, biztonsági kapcsokkal a pólójára erősített rajtszámot.

A versenyző köteles az ún. “fair play”elveit a verseny során betartani, másik sportolót versenyében nem akadályozni.

A versenyző köteles a Szervező és a versenybíró utasításait betartani.

A versenyző a nevezés elküldésével és a regisztráció megtételével vállalja, hogy edzettségi állapota megfelelő, kiskorú esetén a szülői nyilatkozik gyermeke egészségi állapotáról, írásban.

A szervezők fenntartják a mindenkori és mindenre kiterjedő változás jogát!
Helyszín Csongrád
URL http://www.csongrad.hu/szolo-dulo/
Dátum Szo, Augusztus 20, 2016
Idõ 09:30-15:00 CEST
Idõtartam 5 óra 30 perc
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár ( by Futas Administrator )
Frissítve Pé, Augusztus 19, 2016 19:03 GMT
Megjegyzések Nincs