Bejelentkezés 

Panorámafutás:

Leírás Panorámafutás:
Augusztus utolsó szombatján már negyedik alkalommal rendezzük meg a Panorámafutást Zebegényben, a Dunakanyar ékszerdobozában. A pálya a Szob és Nagymaros közötti bicikliúton halad, ahol minimális szintkülönbséggel végig a Duna mellett futhattok, miközben csodálatos kilátás nyílik a vízre, hegyekre és a Visegrádi várra. Számunkra a futórendezvényeink nem csak a teljesített távokról és időeredményekről szólnak, sokkal inkább egy szuper jó hangulatú együtt sportolásról az ország egyik legszebb környezetében.

Rendezvény időpont:

2017. Augusztus 26.

Rajt:
17:00 – 25 és 17 km
17:20 – 8 km
17:30 – 2 km

20:30-tól Eredményhirdetés
Részleteket ehhez lásd: Program oldalunkon

Frissítés:
A futópályán kb. 2 km-ként lesznek frissítőállomások
Részleteket ehhez lásd: Frissítőállomások oldalunkon

Útvonal:
Kerékpár út Nagymaros és Szob között, lásd Térkép oldalunkon

Versenyközpont, rajt -cél:
Zebegényi Strand – Rajtszám átvétel
Öltöző, Ruhatár, Zuhany az iskolában.
Figyelem! A ruhatárban értékmegőrzést nem vállalunk!
WC a versenyközponttól 50m-re található

Távok:
25 km, 17 km, 8 km, 2 km

25 km:

A Panorámafutás rendezvény főszáma. Zebegény – Nagymaros – Zebegény – Szob -Zebegény végig a Duna mellett. A futás élménye mellett az elénk táruló látvány sem utolsó. Minden célba érkezőnek befutóérmet adunk. Ezen kívül a versenyzőket abszolút kategóriában (külön női és külön férfi) és korcsoportonként (külön női és külön férfi) az első 3 helyezettet díjazzuk.

Kategóriák:

– 16 – 24 év között
– 25 – 44 év között
– 45 – 64 év között
– 65 év felett
Életkor meghatározásában a verseny évében december 31-ig bezáróan betöltött életkor a mérvadó.

17 km:

Zebegény – Nagymaros – Zebegény. Jó kondiban lévő felnőtteknek, akik a 8 km-t keveslik, de a 25 km-re még tovább kell készülniük. Minden célba érkezőnek egy befutóérmet adunk. Ezenkívül a versenyzőket abszolút kategóriában (külön női és külön férfi) és korcsoportonként (külön női és külön férfi) az első 3 helyezettet díjazzuk.

Kategóriák:

– 16 – 24 év között
– 25 – 44 év között
– 45 – 64 év között
– 65 év felett
Életkor meghatározásában a verseny évében december 31-ig bezáróan betöltött életkor a mérvadó.

8 km:

Zebegény – Szob – Zebegény. Elsősorban olyan ifjaknak és felnőtteknek ajánljuk, akik nemrég kezdtek megbarátkozni a futással, akik szeretnék megtapasztalni a közös futás, versenyzés élményét gyönyörű környezetben, jó hangulatban. Minden célba érkezőnek egy befutóérmet adunk. Ezenkívül a versenyzőket abszolút kategóriában (külön női és külön férfi) és korcsoportonként (külön női és külön férfi) az első 3 helyezettet díjazzuk.

Kategóriák:

– 12 – 24 év között
– 25 – 44 év között
– 45 – 64 év között
– 65 év felett
Életkor meghatározásában a verseny évében december 31-ig bezáróan betöltött életkor a mérvadó.

2 km:
Ajánljuk gyermekeknek, gyermekével együtt futó szülőknek. Nincsenek korosztályok, időmérés, sem külön eredményhirdetés, mivel a gyerekeket nem versenyeztetni akarjuk, csak a közös futás öröme számítson. A célban mindenkinek egy érmet adunk!

Nevezés indítása: 2017. április 3.

Nevezés: A nevezési lap kitöltése után a nevezési díjat a Proathlon Bt 12010374-00146880-00100006 számú bankszámlaszámára kell átutalni. A beérkezett befizetés után emailben küldjük a számlát és a rajtszámot. A verseny napján a rajtszám átvételéhez egy fényképes igazolvány felmutatása szükséges és elegendő (befizetésről igazolás nem szükséges). A rajtszám felvétel felelősségvállalási nyilatkozat aláírásával történik.
A nevezési díj 70%-át vissza fizetjük, abban az esetben ha 30 nappal a verseny előtt emailben a versenyző lemondja indulását. Július 26. után lemondásokat már nem tudunk fogadni. Az indulási jogok NEM átruházhatók más versenyzőre!



Szintidő:
A 25 km mezőnynek 7:30/km
Záró bringa kíséri a mezőnyt. Azok a futók akik az első 17 km-en 7:30/km tempónál lassabban érnek Nagymarosról vissza Zebegénybe, már nem futhatnak tovább Szob felé.

Vis maior:

A résztvevők biztonsága érdekében a pálya teljes vagy egy-egy szakasza változhat vagy törlésre kerülhet. Amennyiben vis maior helyzetben a verseny nem kerül megrendezésre vagy csak módosított pályán, a nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni. Kánikula esetén a rajt időpontokat 2 órával hátrébb tolhatjuk, és a 25 km-es távot lerövidíthetjük 17 km-re.

Egyéb tudnivaló:
A esemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység csak előzetes engedéllyel, egyeztetett formában és módon végezhető.


A teljes távot nem teljesítő, a kijelölt útvonaltól eltérő, vagy egyéb – a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek.

A verseny útvonalain kötelező betartani a jobbra tarts elvet.
A versenyen görkorcsolyázni, kerékpározni, rajtszám nélkül vagy babakocsival, kutyával futni tilos!
A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedettek.

A rendezőség a verseny területén és a ruhatárban elhelyezett csomagok, értékek eltűnése esetén felelősséget nem vállal. Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!

A rendezőség fenntartja a jogot, hogy az útvonal sajátosságai (szűk keresztmetszet) és biztonsági okok miatt a résztvevők számát korlátozza, ill. a nevezést a megadott határidő előtt lezárja.
A szervezők fenntartják a mindenkori és mindenre kiterjedő változás jogát!

Az online regisztrációval minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat, a rendezőség közreműködését és betartja a verseny szabályait. A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

Felelősségnyilatkozat:
A versenyző elismeri, hogy a versenyen a saját felelősségére indul. A nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, melyet a versenyt megelőzően orvosi vizsgálattal erősített meg és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők. A rajtszám cseréje és átadása tilos.
A rendező fenntartja a jogot, hogy a versenyről és a versenyzőkről fotót és filmet készítsen, melyek a továbbiakban a rendező tulajdonát képezik, és szabadon felhasználja reklám tevékenységéhez, kiadványaihoz. A fotókon és filmeken szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
A regisztrációnál elküldött adatok a valóságnak megfelelnek, azok tárolásához és a rendezvényeken való felhasználásához a versenyző hozzájárul.
A versenyző büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy adatai a valóságnak megfelelnek.

Az online nevezéshez a felelősségnyilatkozat elfogadása szükséges, a versenyzők a rajszám átvételekor aláírásukkal ezt megerősítik.
Helyszín Zebegény
URL http://panoramafutas.hu
Dátum Szo, Augusztus 26, 2017
Idõ 17:00-20:00 CEST
Idõtartam 3 óra
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Ke, Május 16, 2017 15:05 GMT
Megjegyzések Nincs