Bejelentkezés 

5. Nyakvágó félmaraton

Leírás Fuss vagy Tekerj! Jön az 5. NYAKVÁGÓ! Kikapcsolódás az egész családnak. www.nyakvagofutas.hu

A nyár vége – kora ősz immár hagyományos eseménye a Kecskemét mellet, Ballószögön, immár 5. alkalommal 2017.szeptember 03.-án megrendezésre kerülő NYAKVÁGÓ félmaraton és családi nap, mely az Alföld egyik leghangulatosabb, terepen megrendezésre kerülő versenye. A futók 3 km , 7 km, 14 km és 22,5+ km-es távokon, míg a kerékpárosok 22,5 km-en tehetik próbára magukat . A legkisebbek a sportcentrumban, a 400m-es távon rendezett versenyen ismerkedhetnek a futással.

A verseny egyik különlegessége maga a helyszín, hiszen a pálya útvonalának nagy része csodálatos természeti környezetben, festői tájon, a Kiskunsági Nemzeti Park mellet halad el.

Jó szokásunk szerint számos frissítő ponttal készülünk, melyeket igyekszünk különlegessé varázsolni. Az egyiknél egy tűzoltó autóból jön a párásítás, míg a másiknál hangulatos lovas tanya udvarán, kemencék mellet, hamisítatlan alföldi hangulatban frissülhetnek a versenyzők. A Nyakvágó domb tetejéről – mely a verseny névadója és az egyik frissítő pont is egyben – páratlan kilátás tárul a félmaraton +-t teljesítők szeme elé, akik gyönyörű erdőkön áthaladva folytathatják útjukat.

A rendezvényre jellemző családias hangulat részeként, a sportolókat kísérőkre, az érdeklődő látogatókra is gondoltunk, hiszen őket is számos érdekes program várja a sportcentrumban. Különböző sportágak bemutatóit tekinthetik meg, vetélkedőkön vehetnek részt, de kipróbálhatnak számos sporteszközt, játékot, természetesen ingyenesen. A legkisebbek nagy kedvencét, az óriási ugráló várat, valamint a sokféle gyermek programot ugyancsak térítésmentesen vehetik igénybe az apróságok.

Minden előnevezőnek rajtcsomaggal, és befutó éremmel kedveskedünk, de ezen kívül alkoholos frissítés és bogrács party is várja a célba érkező versenyzőket.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a sportolók és az érdeklődök, joggal mondhatják, hogy ez az a verseny, ami mindenkinek többet ad.

NYAKVÁGÓ FÉLMARATON és CSALÁDI NAP 2017.SZEPTEMBER 03. BALLÓSZÖG

KEDVEZMÉNYES ELŐNEVEZÉS és BŐVEBB INFORMÁCIÓ: www.nyakvagofutas.hu
Helyszín Ballószög
URL http://nyakvagofutas.hu
Dátum Vas, Szeptember 3, 2017
Idõ 10:00-16:00 CEST
Idõtartam 6 óra
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár ( by Futas Administrator )
Frissítve Ke, Március 14, 2017 17:31 GMT
Megjegyzések Nincs