Bejelentkezés 

21. Mikulásfutás

Leírás Kedves Futók!

Tudom, már nagyon vártok. Tényleg az idén is futóversenyt kértek tőlem? (Persze, már 21 éve ezt kéritek.) Na jó, legyen hát Mikulásfutás az idén is. Elmesélem, az idén mit tervezek:


2017. december 10-én vasárnap a váci Március 15. térre ha lejössz, futhatsz velem, a Mikulással, választhatsz a futamok között.

Az önkormányzat támogatásával megrendezzük a Mikulásfutás tömegsport versenyt az ovis futással és a buli futással együtt.

Ha a buli futástól többet, digitális időmérést akarsz, akkor neked a Mikulás Future távokon kell indulnod. Mert itt a nevezési díjért cserébe profi versenyen futhatsz.



21. Mikulásfutás – Az idén is ingyenes, ha előnevezel!

A verseny az óvodásokkal indul, a kis- középső-és nagycsoportosok 3 futamban együtt versenyezhetnek a Mikulással. A befutók cél-ajándékot kapnak, a futamok 1-2-3. helyezettjeit külön díjazzuk. Az ovis versenyen a helyszíni és az előnevezés is díjtalan.

A Mikulásfutás 2,5km-es futamára, a bulifutásra továbbra is ingyenes az előnevezés. Nevezz a honlapon, mert a helyszíni nevezésért fizetni kell. A rajtszámodat már a verseny előtti napokban átveheted (bővebben a www.futavac.hu honlapon).

A célba érés után mindenki cél-csokit kap a frissítő mellé és díjazzuk a nemenkénti abszolút 1-2-3. helyen célba érőket. A versenyből az idén sem fog hiányozni a családi futás (emléklappal és sorsolt ajándékokkal), amihez családonként 3 induló szükséges. A legnépesebb váci iskolát, váci sportegyesületet és váci céget most is értékeljük. A díjak sorát gyarapítja az elmaradhatatlan mountain-bike kerékpár, amit az eredményhirdetésen jelenlévő befutók között sorsolunk ki. A 21 éves hagyományok alapján 77 Mikulásfutás Póló talál gazdára az előnevezők között. Az előnevezés és a részletes versenykiírás a www.futavac.hu honlapon található.




Mikulás Future – ha az év utolsó profi versenyén futni szeretnél!

A Mikulás Future 5, 10, és 21 km-es félmaratoni távjain indulhatsz, profi chipes időméréssel. Az idén lehet 4 fős váltócsapatnak lefutni a félmaratont. A verseny után elérhető lesz a futók pontos eredménye és letölthető a célfotó is. A futamok minden befutóját palackozott ásványvízzel, gyümölccsel, és célcsokival várjuk, a frissítők mellett. A kategóriák 1-2-3. helyezettjét díjazzuk nemenként, korcsoportonként. Az ország többi futóversenyéhez hasonlóan a futamokon a versenyzők előnevezéssel vagy helyszíni nevezéssel, a nevezési díj befizetése mellett tudnak elindulni. Aki az előnevezést kényelmesen az interneten keresztül intézi, annak nevezését, egyedi mikuláspólóval (a félmaratonistáknak technikai pólóval) honoráljuk. Célba éréskor mindenki emlékérmet, célcsomagot kap (és persze egy nagy puszit a tüneményes rendezőinktől), hogy emlékezetessé tegyük az év utolsó futóversenyét.

Futókártya! csak a mi versenyeinken!

A két legutóbbi versenyünkön, már kaphattál futókártyát. Ne feledd, azon kívül, hogy a lefutott kilométerek után pontokat kapsz a rendszerben, a kártyával akár az interneten, akár a helyszínen egyszerűbben a számod beírásával nevezhetsz!

A verseny egyéb fontos tudnivalóit a www.futavac.hu honlapon megtalálhatod.




Megint majdnem elfelejtettem a legfontosabbat!

A nyári sikeres váltóversenyünk után Mikuláskor is megrendezzük a négy fős félmaratoni váltót. Keresd hát meg azt a három barátodat, akikkel leginkább szeretnél futni és nevezzetek. A csapat minden tagja az idén a Március 15. téren váltja a másikat, ahol felkészülhet a futásra. Ha 5 km-t akartok futni, válasszátok a félmaratoni váltót, mert olcsóbb, mintha külön neveznétek a távra. Ha jól csináljátok, négyen együtt félmaratonisták lehettek a Mikulásfutáson is!
...a futócipőt ne feledd kivenni az ablakból!
a Mikulás
Helyszín Vác
URL http://www.futavac.hu/
Dátum Vas, December 10, 2017
Idõ 08:00-13:00 CET
Idõtartam 5 óra
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár ( by Futas Administrator )
Frissítve Sze, Október 25, 2017 12:42 GMT
Megjegyzések Nincs