Bejelentkezés 

Heineken SörAtlon & SörMaraton

Leírás Balmazújváros, Városi Sprotpálya

www.finishline.hu/soratlon.php

verseny meghívásos és egyéni nevezéses jellegû, amelyen az elõzõ versenyek gyõztesei, valamint az arra érdemes meghívottak vehetnek részt, a versenybizottság válogatása alapján.
A versenyen hölgyek és urak indulhatnak, egyetlen feltétel a 18. életév betöltése. A versenyt az nyeri, aki a meghatározott idõ alatt (20 perc, illetve 1 óra) a legtöbb kört futja. Egy kör megtétele 400 méter lefutásából és egy doboz 0.33-as sör torkon át történõ legurításából áll. A SörMaratonon 5 körönként (tehát 2000 m-ként) 1 doboz 0,33-as sör. A sör bármely más helyre történõ töltése egy büntetõ kört von maga után. A sör elfogyasztása után az üres dobozt lefelé fordítva a verseny ellenõrének be kell mutatni.
Amennyiben az elfogyasztott malátalé a késõbbiekben újra a felszínre kerûlne, az a verseny abbahagyását és a versenyzõ megkönnyebbülését jelenti.
Ebben az esetben az addig megtett távolságot figyelembe venni nem áll módunkban.
A sör elfogyasztására a kijelölt depo szolgál, ezt csak a sör elfogyasztása után szabad elhagyni. A verseny végét jelzõ hármas sípjel után a versenyzõ a versenypályán köteles megállni (vagy leülni, esetleg feküdni) a 20 perc, ill. 1 óra alatt megtett táv pontos rögzítéséig.
A felmerülõ vitás esetekben - olyan nincs! - a versenybizottság döntése a mérvadó.
A versenybizottság döntéséig szükség esetén meg kell várni annak beszámítható állapotba való kerülését. (Ez általában másnap...)
A versenyre gépkocsival történõ érkezés nem ajánlott, kerékpár csak kitámasztó kerék esetén!


SörAtlon (20 perces verseny): 400 méter/0,33 sör
SörMaraton (1 órás verseny): 2000 méter/0,33 sör
Dátum Pé, Május 2, 2008
Idõ 14:30 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Hét, Augusztus 18, 2008 15:31 GMT
Megjegyzések Nincs