Bejelentkezés 

Törökbálint Hendikep

Leírás www.hendikepweb.extra.hu
Hendikep rendszerű futás.
A futóverseny útvonala végig erdőben vezet, jelőlt útvonalon. A táv 5 km, a szintkülönbség összesen 159 m, de aki ismeri a bálinti dombokat, az tudja, hogy jut egy kis hullámvasutazás erre a távra.

1998 óta töretlen népszerűségnek örvendő versenysorozat, amely a települést körülölelő dombokon kerül megrendezésre.
A hendikep rendszerű futás lényege: Az első lefutott verseny után, - amikor is már szerzett egy egyéni futó idő eredményt - minden alkalomkor az előző versenyen elért időeredménye lesz a meghatározó a következő futásán az indulási idejének. Tehát a következő futásnál nem egyszerre rajtolnak mindannyian, mint a versenyeken általában, hanem aki a leggyorsabb volt, az indul legkésőbb. Aki a leglassabban teljesítette a távot, az indul elsőként, méghozzá éppen annyi idővel előbb, mint amennyivel a győztes után ért célba. Vagyis a korábbi teljesítményüknek megfelelően, időben eltolva rajtolnak a résztvevők.



Rajt és Cél a DIÓSKERT - tér, amely a 72 autóbusz végállomásától 5 perc gyaloglással elérhető. Aki Budapestről jön, az a Kosztolányi D. térről induló, 8:00 járattal kényelmesen kiér. Öltözési lehetőség a Táncsics M. u. 83. sz alatt, a Művelődési Házban van.

A verseny útvonala végig erdőben vezet, jelőlt útvonalon. A táv 5 km, a szintkülönbség összesen 159 m, de aki ismeri a bálinti dombokat, az tudja, hogy jut egy kis hullámvasutazás erre a távra.
Az aktuális rajt ideje, az előző futáson elért eredmények megtekinthetők a www.hendikepweb.extra.hu honlapon a Törökbálinti hendikep linkjén, 2009.évi eredménylista menűpont alatt.

Aki később kapcsolódik be a versenysorozatba, az a korábbi versenyeken mért átlagos futóidőnek: hölgyeknek 9:20 perc, uraknak 9:15 perc rajtidővel indul.



A regisztrálási díj egész évre - 2009.-ben 1.200.-Ft - , amelyet az első alkalommal kell fizetni. Az a jelentkező, aki a Szigetfutáson nevezve van, 50% -os kedvezményben részesül,

Együttműködési megállapodásunk szerint, aki a Magyar Turista Kártya birtokosa, 200.-Ft engedményt kap a nevezésnél. A Budapesti Sportiroda szintén kedvezményt ad a TÉTE tagjainak, a BSI versenyein a nevezési díjakból, valamint a Spuri boltban történő sporteszközök vásárlásánál.

A résztvevők az indulásért két pontot, az egyéni csúcs megjavításáért plusz egy pontot kapnak. Azok a versenyzők, akik a januári, illetve a decemberi versenyen indulnak három pontot kapnak. A versenyeken legjobb időt elérő versenyző 3+1 pontot nyer. Az a versenyző, aki a hivatalos versenynapon akadályoztatva van, de egy más napon lefutja a távot pótlólag, és értesíti erről a rendezőket, szintén megkapja a teljesítéséért járó pontokat, kivéve az aktuális versenynap legjobb idő plusz 1 pontját. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a hendikep futásunk jól egészíti ki a versenyekre való felkészülést mind az amatőr, mind pedig az élsportolók esetében. A naptári év végén, mindenki, aki 15 pontot, vagy felett teljesített, ajándékot kap, akik 25 pontot elértek, azok között három darab 10.000.-Ft –os sportszervásárlási utalványt sorsolunk ki.

A versenyt a Törökbálinti Életmód és Tömegsport Egyesület, szervezi.
A versennyel kapcsolatosan a következő telefon számokon érdeklődhet: Rózsavölgyi József 06-23/330-665, 06-20/438-5603
vagy Bogyó Éva 06-1/283-7373, 06-20/575-7516.
rojozsi44@freemail.hu ; evchris@freemail.hu

Szeretettel várunk Mindenkit, viszontlátásra a Törökbálinti Hendikep futáson!

A TÉTE szervezői
Dátum Szo, Február 23, 2008
Ismétlés típusa ;Until=2009/12/31 00:00
Idõ 09:00 CET
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Hét, Február 22, 2010 07:06 GMT
Megjegyzések Nincs