Bejelentkezés 

Szigetfutás - Margitsziget Hendi

Leírás Szigetfutás
Szigeti Hendi

a futóverseny honlapja:
www.futni.hu

Margitsziget Szigetfutás - futóverseny mindenkinek

minden hónap első szombatján
10 órakor, a Hajós Alfréd Uszodánál

Egy kör futás a szigeten

... alig több, mint öt kilométer. Aki rendszeresen fut, kocog, annak bizonyára csekélység. Aki még soha nem próbálta, annak egy kis gyakorlással elérhető. Ehhez kínálunk játékos, mégis komoly, versenyszerű edzéslehetőséget havonta egyszer, a hónap első szombatján.
A futóversenyeken általában mindenki egyszerre rajtol. A mi versenyünkön futóteljesítményüknek megfelelően időben eltolva rajtolnak a részvevők, hogy (szinte) egyszerre érjenek célba. Ezt hívjuk hendikep rendszerű versenynek. Akár a leglassúbb futó is lehet az első célbaérkező, (nem győztes!), ha (előző hónapi) önmagához képest kiemelkedőt nyújt. A futásidőket regisztráljuk és ennek alapján határozzuk meg (egyénenként) a következő hónapi rajtidőt. Nevezni (rajtszámot vásárolni) csak az első alkalommal kell. A versenyen alapvetően nincs díjazás, mindenki az egészségéért fut. A legfőbb jutalom a jóleső fáradtság, az \\\"egyéni csúcsok\\\" beállítása. Emellett a játékos pontverseny éllovasai ajándéktárgyakat kapnak, sőt alkalmanként ajándékokat sorsolunk ki.

A Szigetfutás angol ötlet alapján magánemberek által megvalósított és folyamatosan fejlesztett rendezvény, a főváros egyetlen futóversenysorozata.
Sokaknak megszokott kikapcsolódása, baráti találkozója. A nevezési díj egy évre kétezer forint.

SZIGETFUTÁS... ERRE ÖNNEK IS FUTJA !

Margitsziget:
http://www.futas.net/futoverseny/Margitsziget/
Dátum Szo, Január 5, 2008
Ismétlés típusa Havonta;Until=2010/12/16 00:00
Idõ 10:00 CET
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Pé, December 3, 2010 09:05 GMT
Megjegyzések Nincs