Bejelentkezés 

Tatabánya 30 terepfutás és túra

Leírás Tatabányai Sport Club Természetjáró Szakosztálya 2010. október 17 - én vasárnap rendezi meg tizenegyedik alkalommal a TATABÁNYA 30 elnevezésű teljesítménytúráját.

A túra útvonala:

Tatabánya keleti végéről (Felsőgalla) indul, az 1-es jelzésű főút (volt 100-as út) és a faluba vezető út metszéspontjából, a kék négyszög jelzésű turistaúton. Csákányospusztán becsatlakozik az országos kékbe, majd a Mária-szakadékon áthalad Körtvélyespusztára. Innen a kék+ jelzésen halad a Szép Ilonka - forrás irányába , majd a zöld jelzésen Sárkánylyuk-völgyön keresztül Vérteskozmára. Vérteskozmáról átmegy a sárga négyszögön Várgesztesre, majd a kék jelzésen Mátyás-kút és Szarvas-kút érintésével Vitányvárra. Ezután visszamegy a csákányospusztai turistaházhoz, és a kék négyszög jelzésen vissza az indulási helyre.

Indítási idő:
7.00 - tól 9.00 - ig. Futóknak 7 órakor tömegrajt.

Szintidő:

8 óra.

Nevezési díj:


600Ft

A legelsőnek beérkező férfi és női résztvevő 32km-en serleg díjazásban részesül. A futóknak tömegrajt 7 órakor. A legidősebb és a legfiatalabb túrázónak plakettet adunk át. A túra teljesítői emléklapot vehetnek át, és többféle kitűzőből választhatnak.

A túrázók útközben csokoládét és "meglepit" kapnak, a célban zsiroskenyér és tea várja őket.

A túrával kapcsolatban bővebb információ kérhető:

tatabanya30@chello.hu

Deákné Csom Andrea 06-20-596-9796


Dátum Vas, Október 17, 2010
Idõ 07:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Hét, Szeptember 13, 2010 06:59 GMT
Megjegyzések Nincs