Bejelentkezés 

Sugás futás Sepsiszentgyörgy

Leírás Sugás futás

Szeptember 18, Szombat, 11.00 órától „Sugás futás”, regisztráció és indulás a Kálvin térről („Három rózsa”). A résztvevők 9 km távon futnak Súgásfürdőig, ahonnan autóbusz szállítja vissza őket. Félúton frissítő pontot biztosítunk.


A Kovászna Megyei Európai Információs Központ az Európai Mobilitás Hete keretében szeptember 16—22. között több rendezvényt szervez, amelynek célja a városi polgárok mobilitásának hosszú távú befolyásolása, valamint a polgárok egészségügyi állapotának és életminőségének javítása.

A rendezvénykavalkád egyik eseménye a Sugás Futás lesz, amelyre a szervezők szeretettel várnak minden mozgást kedvelőt. A versenyre 18-án, szombaton kerül sor, a rajt pedig 11 órakor lesz. A szaladóverseny távja a Sepsiszentgyörgy (Kálvin tér) és Sugásfürdő közötti, mintegy 9 km lesz. Jelentkezni az esemény napján lehet majd a verseny rajtjánál, 10.30—11 óra között. Nevezési díj nincs, a célban pedig minden résztvevő emlékérmet kap, az első három helyezett férfit és nőt serleggel is megjutalmazzák, de ezek mellett lesznek különdíjak is. A szervezőktől tudjuk, hogy a versenyzőket kerékpárral is végig lehet kísérni, de lesz autóbusz is, amely a versenyzők csomagjait és hozzátartozóit szállítja el Sugásfürdőre és onnan vissza. A rendezvény támogatói: a Gáll Lajos Futókör, Kovászna Megye Tanácsa, a sepsiszentgyörgyi helyi tanács és a Kovászna megyei rendőrség.

Forrás: Háromszék Napilap (www.3szek.ro)

Szombaton a Európai Mobilitás Hete alkalmából a Kovászna Megyei Európai Direct Információs Központ futóversenyt szervezett, amelyen 36-an vettek részt.
Az eredmények: férfiak: 1. Csutak Hunor Tamás, 2. Rácz Levente Botond, 3. Csutak Tamás; nők: 1. Buzsi Izabella, 2. Szabó Irén, 3. Páll Erzsébet. Jó hangulatú verseny volt, amely zsíros kenyeres partival ért véget — tudtuk meg a szervezőktől
Dátum Szo, Szeptember 18, 2010
Idõ 11:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Ke, Szeptember 21, 2010 03:11 GMT
Megjegyzések Nincs