Bejelentkezés 

Fuss a bajnokokkal Szegeden!

Leírás Fuss a bajnokokkal Szegeden!

Indítsd a szabadban az első nyári hónapot és Fuss a bajnokokkal június 4-én szombaton, a szegedi Felső Tisza-parton! A kiválasztott távon olimpiai és világbajnok sportolóinkkal együtt indulhatnak a lelkes jelentkezők. A mozgás élménye, a vízparti környezet, és a fordulópontoknál elhelyezett frissítő állomások garantálják a felüdülést!

EDF Démász Ötpróba

A 6, 12 és 24 km-es távokon teljesíthető futás reggel 10 órakor rajtol. A 3 és 6 km-es fordítóknál elhelyezett frissítő állomások biztosítják a próbázók egész nap tartó lendületét.
altA verseny különlegességét az EDF DÉMÁSZ által támogatott bajnok sportolók részvétele jelenti. A próbázók Vajda Attila olimpiai bajnok kenussal, Horváth Gábor világbajnok kenussal, illetve Varga Tamás világbajnok evezőssel vághatnak neki a három táv valamelyikének. A Tisza-parti rendezvény háziasszonya Janics Natasa, az EDF DÉMÁSZ Szeged Vízisport Egyesület háromszoros olimpiai-, 18-szoros világ-, és 12-szeres Európa-bajnok kajakosa lesz, aki szeptemberre várja első gyermekét.

Most megéri minél hamarabb jelentkezni! Az első 500 sportolni vágyó ajándékpólóval lesz gazdagabb, az EDF DÉMÁSZ jóvoltából. A próbára legtöbb, de legalább 20 főt benevező 3 iskola 30-25-15 ezer forint értékű sportszer-vásárlási lehetőséget kap. A kísérő testnevelő tanárnak a rendezvénysorozat logójával ellátott „Ötpróbás” pólót adunk ajándékba.

Gyere és sportolj együtt bajnokainkkal Szegeden, a méltán Tisza-parti csodaként emlegetett városban!
Dátum Szo, Június 4, 2011
Idõ 10:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Sze, Június 1, 2011 07:24 GMT
Megjegyzések Nincs