Bejelentkezés 

Vár a Hármas Budapest hegyi maraton

Leírás Versenykiírás

Általános tudnivalók

Maratoni táv (42,2 km) 1760 méter szintemelkedéssel Budán, városon belül a Budai hegyekre történő felfutással. Clark Ádám téri 0 km kőtől a Hármashatár-hegy tetejéig, jelölt, de nem biztosított útvonalon. KRESZ betartása kötelező! Frissítés egyénileg (a térképen 16 jelölt kút található). Övtáska és kulacs ajánlott. Az egyenlő esélyek megteremtése miatt a versenyen külső segítség nem engedélyezett, illetve csak a pálya azon pontjain ahol a segítővel nem rendelkezőknek a versenyrendezőség fel tudja adni a rajtnál leadott saját frissítőket. A pályán ilyen pontok kb. 10 kilométerenként lesznek kijelölve. Ezeket a térképen illetve a technikai értekezleten valamint a verseny előtt a rajtnál is ismertetünk majd. A csomagokat átszállítjuk a rajttól a célhoz. Az útvonal egy része terepen lett kijelölve, ahol fokozott figyelmet kíván a veszélyes lejtőn való lefutás.

Limitidő

6 óra
A jelenlegi pályarekordokkal kapcsolatos információk az Eredmények részben olvashatók.

Nevezés

A verseny bevezető jellegű ezért nevezési díj nincs. A nevezés azoknak ajánlott, akik már futottak maratoni távot legalább 4 óra körüli idővel. Korhatár 18 év felett A versenyen mindenki saját felelősségére indul!

Díjazás

A szintidőn belül teljesítők oklevelet és finisher feliratú pólót kapnak, mely mellé a nemenkénti első három helyezett érmet nyer. Az elsőként célba érkező versenyző viheti haza azt a vándorserleget, melyen évről-évre feltüntetjük a győztes nevét és idejét. Amennyiben ezt a kupát valaki három éven keresztül folyamatosan birtokolni tudja, úgy az véglegesen az Ő tulajdonába jut majd. További különdíjban részesül aki a versenyen felállított valamely csúcsot megdönti.

Rajt

Clark Ádám tér, 0 km kő,
2011.09.18 7:00

www.varaharmas.hu
Dátum Vas, Szeptember 18, 2011
Idõ 07:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Csü, Június 2, 2011 04:45 GMT
Megjegyzések Nincs