Bejelentkezés 

Szüreti Vesszőfutás Bóly

Leírás Vesszőfutás 2011

Második Szüreti Vesszőfutás Bóly

Kedves Sporttársak,



lassan itt az idő, hogy szeptember 25.én kimenjünk a szabadba, és 10:00 órakor fussunk egy jót:) Idén egy kicsit hosszabb távval kell számolnotok, a 10 km helyett 13,5 km-t kell legyűrni egyéniben, vagy céges/családi váltóban( 2-3-4 fő). A honlapon bejelölöm majd az utat, aki tavaly volt, az könnyen rá fog ismerni az "új" szakaszra. A váltópontok 1,7 km-nél, 6,75 km-nél, és 11,8 kilométernél lesznek. Idén lesz nevezési díj is, egyéniben 500 Ft, váltóban pedig 800 Ft / csapat. A futás teljesítéséért minden egyéni induló kitűzőt, a csapatok pedig emléklapot kapnak. A "dobogós" helyezettek szőlővesszőből font koszorút vihetnek majd haza:)

GYÜLEKEZŐ: 8 órától a sporttelepen leszünk, ott tudjátok majd átvenni a rajtszámokat, lehetőség lesz átöltözni, elintézni a folyóügyeket, és felkészülni a vesszőfutásra:) A rajt előtt tartunk egy közös gimnasztikát is!

RAJT: 10 órakor rajtolunk a parkból, irány Békáspuszta (akik tavaly voltak, ezen az egyenesen melegítettek be ), a kerékpárút kezdeténél lesz az első váltópont ( 1,7 km ), innen futunk tovább a borjádi hídig ( ez a szakasz 5,05 km ), ott fordulunk vissza, és irány Bóly!

CÉL: a park bejárata!

A váltópontokon víz, szőlőcukor, extra hajtóanyag ( must:) áll majd rendelkezésre.

A csapatok szállítását igény szerint meg tudjuk oldani ( egy 9 fős buszunk lesz..) Ha tudjátok, jelezzétek előre, hogy ha szállítani kell a váltótagokat..

FONTOS: A FUTÁSON MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VESZ RÉSZT!!!

A tavalyi futásnál minden résztvevőt elláttunk minden földi jóval, folyt a must, fogytak a zsíroskenyerek, és a sütemények - idén is szeretnénk, ha ez a családias jelleg megmaradna, a résztvevők számától függően még útravalót is csomagolunk majd:)

Ha valaki szívesen Bólyban töltené a hétvégét, annak a Family Fogadó biztosítja a szállást - érdeklődni a 06 20 9881635 ös telefonszámon tudtok.

Amennyiben igény van rá, a futás után beülnénk a Fogadó pincéjébe egy pörköltre, babgulyásra, vagy valami egytálételre..aki szívesen jönne jelezze előre, hogy tudjam hány fővel számolhatunk. A pörkölt ára 1500 Ft/ fő - a rajtszámok felvételénél az ebédigényt le kell jelentenünk.. Idáig kb 15-20 emberről tudok, aki jönne - a pince 50 főt tud befogadni, szóval tényleg jelezzetek vissza:)

Kérek mindenkit, hogy nevezzen előre( név, életkor, telefonszám, emailcím, csapat neve ), hogy tudjuk hány futó(bolond) részére kell készülnünk.

A nevezési díjat a helyszínen lehet majd befizetni.

A honlapot folyamatosan frissítem majd, jelentkezni a vesszofutas2011@gmail.com címen tudtok.

Jó készülődést!

Ha kérdésetek lenne, hívjatok bátran!

Schmidt Ferenc
06 20 4134242

Botlik Dezső
06 70 935 4483


vesszofutas.blog.hu
Dátum Vas, Szeptember 25, 2011
Idõ 10:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Sze, Szeptember 21, 2011 12:53 GMT
Megjegyzések Nincs