Bejelentkezés 

UltraBalaton After Run

Leírás UltraBalaton After Run
Reméljük Ti is kihevertétek az Ultrabalaton fáradalmait és gőzerővel készültök a következő versenyetekre. Az izomláz és a fáradtság elmúltak már, de reméljük, hogy a teljesítés érzése és az öröm egy életre szóló marad.
Az élmények felelevenítésére, illetve egy közös futásra idén is lesz lehetőségetek az After Run-on. Ennek helyszíne és időpontja: Margitszigeti Nike futóklub, 2011. augusztus 3.,18.00 óra.

A kezdés tehát 18:00 órakor lesz a Nike Futóklubnál, némi "sziahogyvagy?" és bemelegítés után futunk egy laza kört a szigeten, majd a kocogást követően beszélgetéssel és MCMarkocsán által vezényelt tombolasorsolással egybekötött zsíros kenyér evéssel zárjuk a programot.

Az előző esztendőkhöz hasonlóan a zsíroskenyret, illetve a lila hagymát biztosítjuk, de a "menü" változatosságát biztosítandó idén batyus futásnak hirdetjük az After Run-t, így önjelölt szakácsok és profi cukrászok nyugodtan elkápráztathatják a résztvevőket sütikkel és egyéb finomságokkal.

Lesz továbbá Nike cipőteszt, ahol ingyenesen kipróbálhatjátok a legújabb modelleket és tanácsot kérhettek a cipőválasztással kapcsolatban.

Még nincs vége....
A helyszínen megvásárolható lesz az idei évi ULTRABALATON Bögre!
A bögre ára 1000 Ft, amelyből 200 forintot a SUHANJ! Alapítványnak ajánlunk fel, akik jelenleg sportolásra alkalmas kerekesszékre gyűjtenek.


Mindenkit szeretettel várunk!

UB szervező team
Dátum Sze, Augusztus 3, 2011
Idõ 18:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Ke, Augusztus 2, 2011 12:47 GMT
Megjegyzések Nincs