Bejelentkezés 

Arad megyei félmaratoni és terepfutóverseny

Leírás Arad megyei félmaratoni és terepfutóverseny

Az Arad Megyei Tanács, az Arad Megyei Kulturális Központ és az Aradi Polgármesteri Hivatal közös szervezésében szeptember 24-én rendezik meg az Arad megyei félmaratoni és terepfutóversenyt.

A komolyabb felkészülést igénylő félmaratoni versenyre tegnap délután járt le a nevezési határidő, a két (6 km-es és 1 km-es) – ugyanaznap megrendezendő – utcai futóversenyre egészen szeptember 22-én 15 óráig lehet még nevezni a www.cros-semimaraton.ro honlapon, illetve naponta az Arad Megyei Kulturális Központ székhelyén személyesen, 10 és 15 óra között.

Valamennyi versenyszám rajtjára az Aradi Városháza előtt kerül sor, azonban a résztvevők más-más időpontban és távot kell megtegyenek. A félmaratonisták rajtját 9 órától adják, a résztvevőknek pedig az aradi Városháza–Forradalom Sugárút–Nicolae Grigorescu utca–Maros-parti sétány–Európa park–Mikelakai híd–Eugen Popa utca–körforgalom–Cetăţii utca–Decebal híd–Maros-parti sétány–Kultúrpalota–Xenopol utca–Aradi Városháza útvonalon haladva háromszor kell teljesítsék az említett távot.

A 6 km-es utcai futóversenyen rajtjára 12 órától kerül sor. A résztvevők az Aradi Városháza elől indulva a Forradalom sugárút–Nicolae Grigorescu utca–Maros-parti sétány–Mikelekai híd–Eugen Popa utca–körforgalom–Cetăţii utca–Decebal híd–Maros-parti sétány–Kultúrpalota–Xenopol utca–Aradi Városháza útvonalat kell teljesíteniük.

Az 1 km-es utcai futóversenyre benevezők is a városháza elől rajtolnak 13.30-tól, ám ők az ellenkező irányba haladva, a Forradalom sugárútján az Aradi Állami Színház épülete előtt elhaladva fordulnak vissza a Forradalom sugárútjának városháza felé vezető útjára.

A futóversenyeken való részvétel ingyenes.
Dátum Szo, Szeptember 24, 2011
Idõ 09:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Ke, Szeptember 20, 2011 01:25 GMT
Megjegyzések Nincs