Bejelentkezés 

Nike Futóklub Yours Truly a Hajógyári-szigeten

Leírás Ha megnézted a Dunakeszi YT videóját, és nagyon bántad, hogy nem szerepeltél benne, akkor itt a remek alkalom, hogy te is gyere és fuss velünk! Januárban Dunakeszin egy igazi közösségi bulifutás volt, 111-en futottunk, hihetetlen hangulatban. Ismételjük meg az élményt, vasárnap legyünk még többen a Hajógyári-szigeten!

A batyu-rendszer marad, legyetek kedvesek frissítőt hozni a közösbe, amit hoztok azt kapjátok vissza! Januárban nagyipari mértékű banánhalom maradt, de kilószám hoztatok szőlőcukrot, ezért ha lehet, most azt felejtsétek otthon, Bitliszbá elhozza a megmaradt egy-másfél tonnát :-) Ismét Nike Futóklub eseményt szervezünk, jönnek az edzők, jön a cipőteszt, ne habozzatok a Nike tesztcipőket összekoszolni a saját cipőtök helyett a Knipl induló után!

"Nyerő csapaton ne változtass" alapon megint körpályán futunk, a bázison frissítő és jól megszokott motivációs atomvillanást jelentő szurkolói pont. A körpálya 2.5km hosszú sík és aszfaltos, balról látható a Nagyszínpad, jobbról a Bahia sátor. Csiripiszli írta és igaza volt, hogy bár az útvonal sík, de azért hegyek vannak, nosztalgiahegyek...

Az első alkalommal is sok helyen leírtam, de tényleg fontos tudni, hogy lehet akár csak egyetlen körre is becsatlakozni, a DK Team tagjai is nagy számban jönnek egy-két körre, nincs is ezzel semmi gond, egyáltalán nem ciki kevesebbet futni, mint 25, vagy 50 kilométer. Egyébként én sem futom le, mert Vajda Zsuzsi megkért, hogy ne fussam le, mert nem illik az edzéstervbe. Azt gondolom, hogy itt megint a közösség a lényeg, a találkozások, beszélgetések, a nevetések, a futás – a YT ennek csak a kulisszákat adja (bármit is jelentsen ez a szó :-)
Találkozási pont a fent jelölt ponton, szokás szerint 3/4 10-kor. Legyetek kedvesek részvételi szándékotokat jelezni az esemény Facebook lapján.

Végül egy elmélázó kérdés: jövő héten vajon mi lesz a program? Na, mi? (Annyit elárulok, hogy a legutóbbin három lány lett dobogós.)


Dátum Vas, Február 26, 2012
Idõ 10:00 CET
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Csü, Február 23, 2012 08:08 GMT
Megjegyzések Nincs