Bejelentkezés 

Fuss (vissza) a Jövőbe 2.

Leírás FUSS (vissza) a Jövőbe 2.

Ősszel már visszafutottunk a múltba, ahol az autók még gyönyörűek, és csak úgy falják a benzint, ahol nem ismerik még a diétás kólát, a legújabb zene pedig a rock and roll.

Itt az idő, hogy most előrefussunk a jövőbe, ahol a srácok kifordított zsebű nadrágokban járnak, a gördeszkák kerekek nélkül repülnek, a Nike cipők maguktól fűződnek be, a dzsekik pedig önszárítósak. A jövőben már a meteorológia is halálpontos, így gyönyörű, kellemes, csapadékmentes tavaszi éjszakánk lesz.

Várunk mindenkit a Felvonulási téren, az Időkeréknél, hajnali fél 2-kor. Rajt 2-kor... vagy inkább 3-kor? Ezúttal már a rajtnál beizzítjuk a Fluxuskondenzátorokat és egy 60 perces jövőbeugrással indítjuk a futást.

Az útvonal a haladó időutazóknak kicsivel több mint 10 km, akik pedig úgy érzik, hogy rosszul lennének egy ilyen rázós utazáson, számukra a rövidített 7 km körüli útvonal is teljesíthető.

Hozzuk el 2015-öt már most! Gyertek a jövő által inspirált cuccokban! Öltözzetek légdeszkás huligánnak, vagy vegyetek fel húsklopfoló formájú tökfödőt...

Kipróbálhatod a Nike legfuturisztikusabb futócipőit, lesz future-iso ital, cipőteszt és a szokásos tombola, meg az ajándékok sem maradnak el.

Benne akarsz lenni a jövő Sport Almanachjában? Akkor gyere el te is!
Nike Futóklub Facebook
Dátum Vas, Március 25, 2012
Idõ 03:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Szo, Március 24, 2012 12:08 GMT
Megjegyzések Nincs