Bejelentkezés 

I. Zomm Gyógyító Jószándék futóverseny Bicske

Leírás Április 21-én Bicske városában civil kezdeményezéssel jótékony célú futóversenyt és egész napos programot szervezünk. Célunk, hogy segítsük egy izomközpont létrejöttét. Ezt munkát már a Gyógyító Jószándék Alapítvány megkezdte és hozzájuk csatlakoztunk. Az izomközpont lényege, hogy a Duchenne és más típusú izomsorvadásban szenvedő gyermekek egységes ellátást kapjanak. Mindenki, a számára legjobb terápiában részesüljön és a kis betegeknek ne kelljen kórházról-kórházra vándorolniuk, hogy hol melyik problémájukat tudják éppen kezelni.


A futóversenyen együtt futunk a kerekesszékes gyerekekkel, hogy ők is részesei lehessenek a versenynek. A Magyar Kempo Szövetség állt mellénk, így az izmosok, segítik az izmosokat. Rendezvényünk neve: I zoom.
Futóversenyünk 10 órakor indul. A nevezési díjat a következő számlaszámon lehet befizetni előzetesen:

Nevünk: Gyógyító Jószándék - DMD- Izombeteg Gyermekek Alapítványa

Címünk: 1015 Budapest, Csalogány u. 6-10.II/66.

Telefon/Fax: 06-1-201-1884

Adószám: 18109726-1-41

Bankszámlaszám: 10300002-20162043-00003285

Kérjük a megjegyzés rovatban tüntesse fel: I ZOOM nevezési díj.
Az 1 km-es távra a nevezési díj adomány. Egy kg kenyér ára.
A város központjába érkezünk, ahol 13 órától koncertekkel, bemutatókkal várjuk a város lakosságát. Fellépők: Rácz Cili és Retro csapata, Rock Island, Tatros együttes, Bicskei Fúvószenekar Egyesület, Kempo bemutató, görkoris bemutató, kutyások bemutatója Gamblers együttes, játszóház és arcfestés. Kerekesszékes pályán bárki kipróbálhatja, milyen is az…

A bicskei Pizzafaló Étterem előzetes bejelentkezés alapján menüt biztosít 700 Ft-ért. A menü: csontleves, rántott hús és rizi-bizi. Üzletvezető: Papp Istvánné
Étkezési igényetek a pizzafalo@externet.hu címre kérlek jelezzétek előre, mert szombati napon nincs menü lehetőség, csak a rendezvény miatt.

Aki a futóversenyre jön, jelentkezhet Hillebrand Dóra címén: hillebrand@obaroknet.hu


http://www.treat-nmd.hu/izomcentrum
Dátum Szo, Április 21, 2012
Idõ 10:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Pé, Április 6, 2012 14:04 GMT
Megjegyzések Nincs