Bejelentkezés 

V. 24 órás futás Kézdivásárhely

Leírás 24 órás futás Kézdivásárhelyen

Ötödik alkalommal rendeznek 24 órás futást Kézdivásárhelyen

A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi sportiroda újra megszervezi a céhes városban a 24 órás futást, május 18-án, pénteken reggel 9 órától a Sinkovits stadionban.

Az akció célja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra, a szabadidő hasznos eltöltésének lehetőségeire; valamint a szaladás népszerűsítése minden korosztály körében. Az esemény lényege, hogy 24 órán keresztül folyamatosan szalad legalább egy ember, azonban többen is szaladhatnak egyszerre. A szaladás ugyanakkor nagyon könnyen elérhető és „zsebbarát” sportág. Legutóbb a legfiatalabb résztvevő 1 év 8 hónapos, míg a legidősebb 74 éves volt.
A megmozdulás hatására várhatóan a résztvevők közelebb érzik majd magukhoz a mozgást, mint a testi és lelki egészség megőrzésének egyik módját; szívesen és gyakrabban űzik majd ezt a sportágat, valamint, látva a figyelemfelkeltő erőfeszítéseket, egészséges életmód kialakítására törekszenek.
Minden résztvevő között ajándékot fogunk kisorsolni. Érdeklődni, bejelentkezni a futásra az attilaraduly@yahoo.com vagy a gazdaszilard@yahoo.com világhálós címeken lehet.

Az esemény hangulatát 19 órától a Pro Pectus Egyesület aerobikja fogja színesíteni.

Támogatók és Partnerek: Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság, Tiszta Formák Alapítvány, Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, Pro Pectus Egyesület és a Tekergő KFT.
Médiatámogatók: Profi Rádió, Transindex, Kezdi.info, Pluszportál, Székely Újság, Székely Hírmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék, Szabadidőkalauz.
további információ:
http://zoldnap.info
Dátum Pé, Május 18, 2012
Idõ 09:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Ke, Május 8, 2012 10:25 GMT
Megjegyzések Nincs