Bejelentkezés 

VI.Fóti-Futi

Leírás 2012.június 2.-a Fóti tó...
Hatodik alkalommal szervezzük kicsiknek, nagyoknak a Fót környéki terepfutást. 2,5,12 km-es távok, több korcsoportban díjazás. Ha ügyesek leszünk akkor idén is chipes lesz a futásunk..
Rajt 10h, nevezés 8h-tól..

Rajt 10h órakor, de előtte össznépi bemelegítés a Gladiátorosok segítségével!! Távok: 2-5-12 km.

Részvételi díjak:

Tanulóknak, nyugdíjasoknak 300.-Ft
Dolgozóknak 800.-Ft
Helyszíni nevezés: 1200.-Ft

Kérünk benneteket, hogy éljetek az előnevezés lehetőségével, mert ezzel tudjátok megkönnyíteni a dolgunkat, nektek meg olcsóbb is. Sőt!! Az első 100 fő előnevező, ajándék pólót fog kapni.

Fontos: idén szeretnénk a nevezést könnyebbé tenni, ezért már előző nap ( június 1. péntek ) lehetőség lesz a helyszínen 15h től 18h-ig nevezni. Ez vonatkozik azokra akik a neten megtették az előnevezést, így kedvezményes nevezési díjat fizetik, és vonatkozik azokra akik a helyszínen töltik ki a nevezési papírokat, így már nekik a magasabb nevezési díjat kell fizetniük..

A verseny napján 8.00-tól 9.30.-ig lehet a nevezést ( elő és helyszíni ) megtenni. Ekkor kapjátok meg a rajtszámot és ha gyorsak voltatok, az ajándék pólót.

Természetesen idén is chippes időmérést alkalmazunk, hogy mindenki számon tudja tartani fejlődését. A lényeg, hogy a verseny után fél órával kitesszük az eredményeket, amit aztán még a neten is meglehet nézni. Idén is több kategóriát fogunk távonként felállítani.

Minden befutó kap innivalót, kalóriapótlást, a rajtszám alapján meg ajándékokat fogunk kisorsolni. Idén a fóti iskolák számára két díjat is elérhetővé teszünk. Az egyiket a legtöbb tanulót mozgósító iskola kapja, a másikat pedig leggyorsabbak fogják kapni. A Vándorkupát ez utóbbival lehet megszerezni. Részletes kiírás az iskolákban.


Előnevezés és további infó:www.most-sport.hu
Dátum Szo, Június 2, 2012
Idõ 10:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Ke, Május 22, 2012 06:52 GMT
Megjegyzések Nincs