Bejelentkezés 

Halloween Futás Debrecen

Leírás HALLOWEEN FUTÁS

Időpont
2012. október 28. (vasárnap), délután 17 óra

Táv:
kb. 9 km

Rajt, cél
Debrecen, Egyetem tér

A verseny rendezője
Debreceni Kilométerek SE


Helyszín:
Debrecen, Egyetem tér


Versenyközpont
A rendezvény helyszínén felállított sátorban


Útvonal
A térképet a rendezvény előtt 15 nappal a honlapunkon tekintheted meg.

Az útvonal nem kerül lezárásra, de az a rendőrség által biztosítva lesz. Kérünk minden futót, hogy fokozott óvatossággal közlekedjen a futás útvonalán! A futókat záróbusz követi majd.


Az útvonal a Debrecenben folyó villamosépítési és egyéb útfelújítási munkák következtében változhat!!


Hasznos
Kilométerjelzők:

Minden egyes kilométert táblával jelölünk az útvonalon, melyen az adott kilométer számát láthatod. Ezzel is ellenőrizheted magad, hogy a felkészültségednek megfelelő iramban teljesítsd a távot.


Fontos!

A futás időpontjában már sötétedni fog, ezért hozz magaddal láthatósági mellényt! Akinek van fejlámpája, biciklis villogó lámpája, vagy egyéb világító, villogó eszköze, amit rögzíteni tud az öltözékén, az lehetőség szerint hozza magával!


Rajt
Debrecen, Egyetem tér - 17 óra


Nevezési díjak és határidők
2012. október 25-ig 1.500.-Ft

2012. október 28-án a helyszínen 2.000.-Ft

Fontos! Versenyünkre online nevezni csak regisztrációt követően tudsz!


Korhatár: 14 év

A nevezési díj magában foglalja:
- részvételt a versenyen
- biztosított útvonalat
- frissítést
- egyedi Halloween rajtszámot
- befutóérmet
- egy kosárlabdát
- online fotógalériát
- online emléklapot

Nevezés postán

2012. október 15-ig (postára adás dátuma) Címünk: Debreceni Kilométerek SE 4011 Debrecen, Pf. 19.


Nevezés interneten
2012. október 25-én éjfélig

Nevezés személyesen
• a DKM irodában munkanapokon 8:00-16:00-ig (4034 Debrecen, Huszár Gál 33.)
• a verseny helyszínén, a versenyközpontban október 28-án 15:00-16:45-ig

Fizetési lehetőség

A nevezési díjak befizetésére utalással a Debreceni Kilométerek Sportegyesület bankszámlájára (K&H Bank 10403428-50526590-72651003) vagy postai úton a Debreceni Kilométerek Sportegyesület levelezési címére küldéssel (4034 Debrecen, Huszár Gál u. 33.) van lehetőség. A nevezési díjat 2012. október 25-ig lehet befizetni átutalással (október 25-ig be kell érkezzen a befizetés) vagy személyesen a verseny napjáig a DKM irodában (Db., Huszár Gál u. 33.) és október 15-ig postai úton (postára adás dátuma, cím: Debreceni Kilométerek SE 4011 Debrecen, Pf. 19.) -, a versenyző neve, születési ideje, címe feltüntetésével. 2012. október 25. után már csak a személyes vagy a helyszínen történő befizetést tudjuk elfogadni.
A nevezés csak a nevezési lap és befizetés beérkezése, illetve a befizetést igazoló szelvény együttes leadása esetén érvényes!


Rajtszám átvétel
A verseny helyszínén, a versenyközpontban október 28-án 15:00-16:45-ig.


Díjazás
nemenként 1-6. helyezett

Frissítés
a célban (szőlőcukor, édesség, víz)


Információ:
• DKM SE 4034 Debrecen, Huszár Gál u. 33.
• Telefon: 06 30 935 8569
• internet: www.debrecenikilometerek.hu
• e-mail: info@debrecenikilometerek.hu


Versenyszabályok:

• A futáson láthatósági mellényben ajánlott részt venni!

• A nevezéssel minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat és a versenyszabályokat. Ezzel elismerik, hogy a versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők.
• Csomag- és értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!
• A rajtszámot kérjük elöl viselni, jól látható helyen. A rajtszámot összehajtani nem szabad, a rögzítéshez biztosítótűt adunk.
• Kizárásra kerül az a versenyző, aki a rajtszámát összehajtja, letakarja, nem a mellére tűzve viseli a verseny ideje alatt, továbbá aki nem teljesíti a verseny - szervezők által kijelölt - teljes távját vagy a nevezési lapot pontatlanul, nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki.
• A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek.
• A versenyen kísérő autó, kerékpár, görkorcsolya használata kizárólag a szervezők részére megengedett.
• A versenyen kutyával futni tilos!
• A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.
• A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják.
• A verseny rendezői fenntartják az útvonal, program és időpont változtatás jogát.
• A futóverseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
• A verseny az időjárási körülményektől függetlenül megrendezésre kerül.
• A nevezési díjat visszakövetelni nem lehet.
• A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenykiírás és versenyszabályzat feltételeit.
• A nevezési lap kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.
• A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

A mozgás szeretetén, az egészséges életmód népszerűsítésén túl a Halloween ünnep vidámságát, a vele járó játékos, jó hangulatát szeretnék rendezvényükön tovább vinni, egy pici ünnepet varázsolni a megszokott mindennapok közé. Rendezvényünkön ismét szerepet kap a különleges fények játéka, melyet nem érdemes kihagynod! Fusd le velünk az ősz derakán a Halloween távját!

Versenykiírás, nevezés, további részletek:

www.debrecenikilometerek.hu
Dátum Vas, Október 28, 2012
Idõ 17:00 CET
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Csü, Szeptember 6, 2012 06:08 GMT
Megjegyzések Nincs