Bejelentkezés 

XXIII. 5vös 5km futóverseny

Leírás XXIII. 5vös 5km futóverseny
Budapesti Egyetemi-Főiskolai bajnokság őszi forduló


A verseny időpontja: 2012. szeptember 27. csütörtök
A verseny helyszíne:
Versenyközpont: Budapest XI. kerület Pázmány Péter sétány (ELTE Lágymányosi tömb, Duna felőli parkoló)
Rajt: 17:05-kor az északi és a déli épület között a lezárt parkolóból


Nevezés:
Előnevezés: 2012. szeptember 26. 23:59-ig az eotvos5.elte.hu honlapon regisztráció után az űrlap kitöltésével.
Helyszíni nevezés: verseny napján 16:05-ig a helyszínen felállított standnál.
Helyszíni nevezés és rajtcsomag átvétel: A versenyközpontban felállított standnál a verseny napján 14:00-tól 16:30-ig

Nevezési díj:
Előnevezés esetén: 600 Ft
Helyszíni nevezés esetén: 1000Ft

Eredményhirdetés és tombolahúzás:
Várhatóan 18:45-kor.

Kategóriák és Díjazás:
Budapesti egyetemista
Minden budapesti egyetemista induló, ennek a kategóriának az eredménye egyben a Budapesti Egyetemi-Főiskolai bajnokság őszi fordulójának eredménye is. Díjazás: érem: 1. - 3. férfi/női

Abszolút kategória
Minden induló ide tartozik. Díjazás: érem: 1. - 3. férfi/női
U18
Egyéni kategória, jelentkezés a kategóriába: egyéni nevezés mellett a diákigazolvány bemutatásával (1994-ben és utána születettek, amennyiben nem hallgatók). Díjazás: érem 1. - 3. férfi/női.
ELTE hallgató
Egyéni kategória, (BSc, MSc, doktorandusz hallgatók és doktorjelöltek) jelentkezés a kategóriába: egyéni nevezés mellett az ELTE-s diákigazolvány bemutatásával. Díjazás: érem 1. - 3. férfi/női.

ELTE oktató, dolgozó
Egyéni kategória, jelentkezés a kategóriába: az ELTE-n közalkalmazotti státuszban álló oktatók és dolgozók jelentkezhetnek ebbe a kategóriába (doktorjelöltek a hallgatói kategóriába tartoznak), a tanszék vagy egyetemi egység nevét, és a beosztást meg kell adni. A tanszékeken kutató nem közalkalmazott vendégkutatók, ösztöndíjasok (külföldiek és magyarok) is nevezhetnek ebben a kategóriában. Díjazás: érem 1. - 3. férfi/női.

Szenior kategória - Az ELTE SPORT Kft. felajánlása.
Egyéni kategória, jelentkezés a kategóriába: az 1972-ben és előtte születettek automatikusan részt vesznek. Díjazás: érem 1. - 3. ffi/női, tenisz bérlet

Legsportosabb Tanszék
Csapat-kategória, jelentkezés a kategóriába: a csapat tagjainak egyénileg kell nevezni, és nevezéskor a tanszék nevét meg kell adni. díjazás: az első helyezettnek Kupa. A tanszék megjelölésével benevezett közalkalmazott oktatók vagy dolgozók és a tanszéken dolgozó témavezetővel rendelkező doktoranduszok (a védés napja később van, mint a verseny napja) közül a célba 40 percen belül beérkezett versenyzők száma alapján állítjuk sorrendbe a tanszékeket. Díjazás: Az első kapja a kupát. Holtverseny esetén a jobb összidő dönt.

Legsportosabb Cég, Egyetemi csoport
Csapat-kategória, jelentkezés a kategóriába: a csapat tagjainak egyénileg kell nevezni, és nevezéskor a Cég/Csoport nevét meg kell adni. díjazás: az első helyezettnek Kupa. A céges csapattagsággal nevezett és a célba 40 percen belül beérkezett versenyzők száma alapján állítjuk sorrendbe a cégeket/csoportokat. Díjazás: Az első kapja a kupát.

Legsportosabb ELTE-s család
2 fős csapat-kategória, jelentkezés a kategóriába: A családi kategóriát a webes regisztrációkor külön be kell jelenteni! A család tagjainak egyénileg kell nevezni, és tanszéki vagy céges csapatokban is tagok lehetnek. A családi csapat követelményei: a 2 fő közül az egyik a másik gyermeke kell legyen (szülő+gyerek), és egyikük ELTE közalkalmazott vagy ELTE diákigazolvánnyal rendelkező nappali tagozatos hallgató. A család két tagjának futásidejét átlagoljuk, ez alapján állítjuk sorrendbe őket. Díjazás: az első helyezettnek Kupa, többieknek oklevél.

ELTE Karok versenye - Legsportosabb ELTE Kar
Csapat-kategória, jelentkezés a kategóriába: a tagoknak egyénileg kell nevezni, és a nevezésnél a Kart meg kell adni. Az összesítésnél az adott Karról a versenyen elindulók számának és az adott Karon tanulók összlétszámának viszonyát, hányadosát vesszük figyelembe. Díjazás: "Legsportosabb Kar – 5vös 5km" feliratú vándorserleg az elsőnek, oklevél 1. - 3. -nak.


Különdíj:
Leggyorsabb ELTE hallgató: 5555 Ft
A pályacsúcs megdöntőjének: 10.000 Ft (férfi 14:45, női 16:58)

Tombolahúzás:
A tombolán a versenyt teljesítők között értékes Nike ajándékokat sorsolunk ki. a tombolahúzás főnyereménye egy, az eseményen megjelenő olimpikonok aláírásával ellátott ajándéktárgy.

Pályaleírás:
A pálya 3 körből áll.
(1) A rajt az Északi és a Déli épület között, a lezárt parkolóban. A pálya a Pázmány Péter sétány parkolóbeli szervizútján kezdődik, az Északi Tömb utáni parkolónál közvetlenül balra, a Magyar Tudósok Körútján halad a Déli Tömb felé, annak megkerülésével a Pázmány Péter sétány kerékpárútján észak felé.
(2) Az Északi Tömb utáni parkoló előtt ismét közvetlenül balra a Magyar Tudósok körútra, majd ezen végig egészen a Pázmány Péter sétányig, ahol jobbra kanyarodik a mezőny. Ott egyenesen a Neumann János útig, ahol jobbra kell fordulni. A járdán végig a Neumann János úton egyenesen a Bogdánfy Ödön utcáig, ahol jobbra visz az út (járdán) a Bogdánfy Ödön úton a járdán végig a Warga László utcáig, ahol jobbra kell fordulni. A kék büfénél balra kell kanyarodni a Magyar Tudósok körútjára a bal oldani járdán haladva egészen a fordító pontig.
(3) A fordító a Mindenszentek Temploma közelében lesz, és ott 180°-ot fordulva a túloldali (Duna felőli) járdán kell visszafutni a Magyar Tudósok körútján az Informatika épület mellett a Déli Tömbig (az első kis-körrel mostantól azonos pályán). A Déli Tömb sorompójánál balra be a parkolóba, majd az ELTE parkolón keresztül érkezés az északi és déli tömb közötti parkolóban elhelyezkedő célba!

Információ:
Részletes információk: a eotvos5.elte.hu honlapon (eredmények a 5vos5km.elte.hu weboldalon)
Kis Róbert 06-30/299-1627

A rendezvény támogatói:
Nike
ELTE EHÖK
ELTE TTK HÖK
ELTE Sport Kft.
ELTE-BEAC Polythlon Klub
ELTE Atomfizika Tanszék

Rendezők:
ELTE TTK HÖK
ELTE-BEAC Polythlon Klub
Dátum Csü, Szeptember 27, 2012
Idõ 17:05 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Csü, Szeptember 20, 2012 02:58 GMT
Megjegyzések Nincs