Bejelentkezés 

24 óra a Havashalom parkbank Budapest

Leírás 24 óra a parkban - váltófutás

Van pár órád amit szeretnél mozgással, egészséges gondolatokkal megtölteni?

Gyere el és érezd jól magad!

Helyszín: XVI kerület, Havashalom park (Havashalom u. – Budapesti út – Sashalmi sétány – Karát u. által határolt terület)

Időpont: 2012. szeptember 28. 18.00 -29. 18.00

A rendezvény célja, hogy minél több kerületi lakost - gyermeket, felnőttet - bírjunk rá mozgásra és a közös sportoláson keresztül erősítsük a közösségi szellemet.

A 24 órán keresztül tartó váltófutást a Havashalom parkban található piros rekortán pályán kell teljesíteni. Bárki, bármennyi kört teljesíthet. A köröket meg lehet tenni futva, sétálva, kézenállva, pároknak kézen fogva, kisgyermekeseknek babakocsit tolva. A lényeg, hogy minél több kört teljesítsünk 24 óra alatt. Egy kör 800 méter. Kérjük a több kört teljesítőket (hosszabb távot teljesítőket) hogy inkább az éjszakai vagy hajnali órákat válasszák, hogy a nappali órákban minél több gyermeknek legyen szabad a pálya.

A futásra jelentkezni lehet a www.otfalu.hu oldalon, ahol a jelentkezők eldönthetik, hogy mikor és hogy mennyi kört szeretnének teljesíteni. Kérünk jól gondold át, és amit vállaltál azt légy szíves teljesítsd is. Az 5 perces időbeosztások egy körnek felelnek meg. Kérünk, hogy a vállalt időpont előtt 5-10 perccel előbb jelentkezz a helyszínen, hogy az esetleges csúszásokat minimalizálni tudjuk. Ennek ellenére előfordulhat, hogy kicsit várnod kell, mivel nem egyforma módon és tempóban teljesítjük a vállalt köröket. A jelentkezéshez nem szükséges semmi más: név, email és hogy melyik iskola csapatát szeretnéd erősíteni. A legtöbb kört összegyűjtő iskola ajándékban részesül. Minden résztvevő oklevelet kap a helyszínen.

Nevezési díj: Lehetőség szerint egy megunt, de még használható póló, melyet a Solidaritas Alapítvány juttat el a rászorulóknak. Így csatlakozunk mi is az alapítvány „Add a pólód” akciójához. Az adományozásról bővebb információt az addapolod.hu oldalon találsz. Ha nem szeretnél csatlakozni az akcióhoz, természetesen akkor is nevezhetsz. Kérjük, hogy az adomány pólót a helyszínen történő jelentkezéskor adjátok le.

Állítsuk fel az első kerületi rekordot, hogy aztán jövőre megdönthessük. Terveink szerint az utolsó kört a lehető legtöbben szeretnénk teljesíteni, így kérünk maradj ott vagy gyere vissza a befutóra.

Ugye Te sem akarsz kimaradni a kerület futóbulijából? Írd be nevedet kerületünk történelmébe.

Együtt fut velünk Rakonczay Gábor is, aki kenuval elsőként kelt át az Atlanti óceánon. Akitől kérdezhetsz is. Futása után szívesen válaszol a közönség kérdéseire. Kérjük, hogy kérdésedet küld el az info@otfalu.hu e-mail címre és legérdekesebbeket nyilvánosan feltesszük a rekordernek.

Tiszteletét teszik a Vöröskereszt s20 Humanitarian Racing képviseletében, a Monte – Carlo Rallye Historique versenyén idén szépen teljesített, a rettegett boruló művész, Kőváry Barna, valamint az Ázsiát és Afrikát megjárt Kapitány Dorottya és az autók.

Ha már kijöttél és kicsit mozogtál maradj ott velünk, hisz a futás mellett sok érdekes programot hoztunk össze.

Az estleges program módosulás jogát fenntartjuk, kérjük a friss információkért kövesd az eseményt itt és a facebookon, ahol a legfrissebb információkat közzé tesszük.

Péntek:

17:45 – Gyülekező, megnyitó

18:00 – Start

19:30 – Utcazene a Szent István szobor körül

Szombat:

10:00 – Aerobik óra

12:00 – Könnyed jóga

13:00 – Hárompontos dobó verseny

14:00 – Zumba óra

15:00 – Sinka Zsolt „Popey” világrekorder erőszámának bemutatója

(Gyerekekkel teli terepjáró foggal történő elhúzása)

16:00 – Komolyzene a hársfák alatt

18:00 – Befutó

18:15 – Iskolák közötti verseny eredményhirdetés, statisztikák

További programok szombaton a parkban:

XVI kerületi Vöröskereszt szűrései, tanácsadásai

BodyRope bemutató és kipróbálási lehetőség

Okos-játék játszósarok

Gyerekeknek kézműves-foglalkozás, henna festés, mandala készítés

Oxigén terápia 5 percben

NOE XVI. kerületi szervezetének játékai: sakk szimultán, olimpiai totó, ügyességi játékok

Táplálkozási, életmód tanácsadás

Táncbemutatók

A plédet, kispárnát és piknik kosarat mindenki hozzon magával valamint kérünk Mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a park tisztaságára!
Dátum Pé, Szeptember 28, 2012
Idõ 18:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Pé, Szeptember 21, 2012 02:48 GMT
Megjegyzések Nincs