Visszajelzések a VI. Depónia Tóparti-Futópartiról

 

Ti írtátok:

Szia Janó,

Dóri lányom és a magam nevében is köszönöm a gyönyörű vasárnapi napot. Párodnak személyesen is megtettem, Veled sajna nem sikerült találkozni. Érdekes volt látni az összegyűlt tömeget és emlékezni a kezdetekre, amikor még csomagtartókból indultunk egy tényleg kis létszámú baráti futásra. A Jóisten adjon nektek egészséget, boldogságot és tartsa meg jó szokásotokat, hogy összegyűjtitek ezen a gyönyörű helyen a futni szeretők népes táborát.

Lányom biciklivel kisért végig, ez volt élete leghosszabb biciklizése és az első tókerülése is egyben :-)

További szép tavaszt


PapamaciÜdvözlünk Janó!

A tóparti futás nagyon jól sikeredett! Köszönjük.

A családom is jól érezte magát, szép a táj és az idő is nekünk kedvezett.

Nagy örömömre sikerült 40 percet javítanom az időmön.( Ezt még most is érzem a lábamban).

Köszönjük még egyszer a szervezést és a profi lebonyolítását ennek a rendezvénynek.

üdvözlettel: Mecseki IstvánSzia Janó !

Még egyszer köszönjük a lehetőséget ! Ismételten nagyon jól éreztük magunkat, szenzációs a szervezés és minden ! Igérem, jövőre időben észbe kapok és ismét erősítjük néhány emberrel a futók táborát !

Sok sikert a továbbiakhoz !


Üdv, Holló Klári
Hello ajanó!

Köszönjük ezt a nagyszerű napot nagyon jó volt verseny, nagyon jó szervezésben, egy nagyon jó szervezőtől!!

Jó egészséget neked és egész családnak!

Jövőre ugyan ott!Janó!!!

Szívből gratulálok a tegnapi rendezvényhez. Én most voltam először, nagyon jól éreztem magam, nagyon szervezetten, jó hangulatban ment minden. Ráadásul sikeresen teljesítettem eddigi leghosszabb távomat. Köszönöm és gratulálok!

Ádám László Pusztaszabolcs


Drága Janó(nk)!!Fantasztikus nap volt a tegnapi, KÖSZÖNÖM. Igaz, hogy fenntartásokkal indultam neki, mert egy kicsit megijedtem a létszámtól. Egész úton azt mondogattam a (Kadarkás) lányoknak, hogy ez már nem az a családias hangulatú futás lesz, mint az előző években. Nagyon kellemesen csalódtam, minden nagyon szuper volt. Fergetegesen jó hangulat, hihetetlenül jó szervezés, habzsi-döbzsi......és az érem is csodaszép. Nem győzöm eleget mondani, hogy Ági és Bandi nélkülözhetetlenek ezekről a tókörökről!!!!!!!! Az új útvonal nekem nagyon bejött, ha itt is útba esne egy olyan csúszdás játszótér, akkor azt mondanám, hogy jobb, mint a régi:)))))) Matevével nagyon készültünk egy közös csúszásra, ez most kimaradt...:)) Az egész Szekszárdi különítményt lenyűgözte az a sok-sok bőséges frissítőpont, hangulat és szervezés, amiben részük volt. Szerintem még sokáig fognak emlékezni rá, és azt mondták, hogy ezentúl minden tókörön ott akarnak lenni:)))))) Uwe 3x is megkérdezte tőlem, hogy hogy nem kell nevezési díjat fizetni:)))))

Szóval (és ezt most nem nyalizásból mondom:)))) le a kalappal ELŐTTETEK a szervezésért és lebonyolításért, nagyon sokan tanulhatnának Tőletek!!! Remélem még nagyon sok ilyen örömfutit fogunk együtt megélni. Gratulálok mindenkinek, aki ott volt és azért "dolgozott", hogy ilyen csodálatos napunk legyen!!!!!!!!

puszi az egész családnak

dildi


ui: külön dicséretet kapsz, hogy még azt is sikerült elintézned, hogy ilyen jó idő legyen:)))Szia!

Köszönöm szépen ezt a szuper futó partyt. Csodálatos környezetben , jó frissítéssel egy kellemeset futottunk.Minden elismerésem a rendezésért!! Jövőre is biztos megyünk.

Üdv: Koncz Levente

Ui:Köszönöm a szép érmet is!!Szia Janó..


Mi voltunk az utolsók, ( akik rákérdeztek, hogy te vagy e a Janó, Velencénél..)
Nagyon Köszönjük a lehetőséget!! Sose felejtjük el :)


Kiss Árpád és Vas Miklós ( 5h 10 min 33sec ) yeeaaaaaah...:)Szia!


Szeretném megköszönni a színvonalas szervezést és hogy részt vehettem rajtszámmal ezen a nagyszerű versenyen!

Egy újabb élménnyel lettem gazdagabb! Ráadásul még jól is sikerült!:)

Szép napot nektek!

Adrienn


Szia Janó!


Köszönjük a lehetőséget, kiváló volt a tóparti futóparti!
Szép napot!


Vanek BalázsKedves Janó!

Ezúton is szeretném megköszönni Neked és minden segítőnek, aki közreműködött a tegnapi futóparti megszervezésében és lebonyolításában azt a lelkes munkát, amivel nekünk egy ilyen szép napot szereztetek.

Üdv.

ErikaKedves Janó!

Most vettem először részt ezen a Futópartin. Istenien éreztem magam! Köszönök mindent,a fáradozást,gondos levelezést,humoros stílust! Gyermekeim bicajjal élvezték a jó hangulatot,ők is nagyon örültek,hogy itt lehettek!


Üdvözlettel Greff ÉviSziasztok!

Szuper jó volt minden vasárnap!

Én a szombati versenyem miatt majdnem nem tudtam elmenni,de örülök,hogy mégis ott voltam! Jó volt a hangulat,minden klappolt,kár lett volna kihagyni!

Köszönjük a szervezést és azt a sok-sok munkát!


Böhm JuditKedves Janó!


Köszönjük a szervezést.


Először vettünk részt rajta, de nagyon tetszett, nagyon jó hangulata volt, kitűnően megszervezett és jó ötlet, hogy mindenki hoz, amit tud az ellátáshoz.

Biztos pont a következő évi programomban is.

További jó szervezést és futások!

Üdv:

Kuris OszkárKedves Janó!


Azt is szeretném megjegyezni,hogy az az érem csodálatos,nem egy egyszerű,szokványos darab,hanem igényes emlék.Üdvözlettel Greff Évi és Bock Endre

V. Tóparti Futóparti 2010

v. Tóparti futóparti Agárd Czégény Erzsébet személyi edzőTi írtátok 2009-ben és 2008-ban: korábbi visszajelzések a futópartiról.


- Futás.Net -