Bejelentkezés 

Nike+ Run Club: Téli edzések 7. - Hungaroring

Leírás Nike+ Run Club: Téli edzések 7. - a Hungaroringen

ki eddig még nem tette, most itt az ideje, hogy elővegye a szerkény aljából a futócipőjét, szerelje fel rá a téligumit/hóláncot, hiszen a Hungaroringra nem lehet csúszós talpakkal érkezni. Elég bátor futópilóta vagy, hogy nekivágj vasárnap a versenypályának?

Gyülekező 9:30 és 10:00 között. A Hungaroring portáján kell bejönni és követni a hangokat.

10:00-kor közösen bemelegítjük a hideg alkatrészeket, akinek esetleg problémája akad a versenycipőjével, azokat várja a cipőteszt a bokszutcában.

Bemelegítés után elindul a futam, mindenki belátása szerint róhatja a köröket. Az időmérő edzésre 1 óra áll rendelkezésre.
(A kipörgésgátlót ne felejtsétek el átnézetni indulás előtt, mert különben a rajtnál és a csúszós kanyaroknál kicsúszhattok a kavicságyra.)

A bokszutcában feltankolhatjátok magatokat meleg teával és pogácsával, az ideális ívről és taktikáról pedig kérdezhetitek edzőinket. MC Markocsán pedig ismét jelmezzel készül a tombolára, melyen ezúttal is Nike-nyereményekkel gazdagodhatnak a nyertesek.

A helyszín leginkább autóval közelíthető meg, de tömegközlekedéssel is eljuthattok, csak onnan még gyalogolni vagy futni kell a bejáratig.
http://www.futas.net/gps/geo.php?szelesseg=47.583472&hosszusag=19.242625&nagyitas=14
Dátum Vas, Január 20, 2013
Idõ 10:00 CET
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Sze, Január 16, 2013 04:20 GMT
Megjegyzések Nincs