Bejelentkezés 

WINK Maraton

Leírás WINK Marathon

WINK Maraton
2011. május 14. futás, Siófok

VIII. Wink Maraton és Félmaraton Futófesztivál

A verseny időpontja: 2011. május 14. (szombat)

Helyszín: Siófok, Hajóállomás

A májusi siófoki futófesztivál idén immáron nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre. A verseny érdekessége, hogy épek és fogyatékkal élő sportolók együtt vághatnak neki az alábbi versenyszámoknak:
MARATON (görkorcsolyával is) 42.195 km
FÉLMARATON (görkorcsolyával is) 21.97km
MARATON VÁLTÓ 42.195 km
SPRINT 5 km
SPRINT VÁLTÓ 5 km

A cél a részvétel, és az együtt sportolás öröme!

A fogyatékkal élők a Fogyatékosok Nemzeti Sportszövetségében tömörülő szervezetek segítségével ingyenesen vehetnek részt a rendezvényen.

A futók, a görkorisok és a kerekes-székesek az Arany- és Ezüstparton egyedülálló környezetben, a Balaton közvetlen közelségében egy teljesen akadálymentes futópályán versenyezhetnek.


Változás a díjazásban
A 2011-ben megrendezésre kerülő Wink Maraton és Félmaraton Futófesztiválon lényeges változások lesznek tapasztalhatóak, mely által egy jobb és sikeresebb versenyt kívánunk létrehozni. Elsődleges szempontunk, hogy a résztvevő futók, kiemelten a maratoni és félmaratoni teljesítők egyenlően értékes jutalomban és ellátásban részesítsük. Hisszük, hogy a futó egy verseny teljesítéséhez szükséges befektetett munkája nagy elismerést és jutalmat érdemel, ennek érdekében úgy határoztunk, hogy a pénzdíjazás értékét módosítjuk és az összdíjazás fennmaradó részét a maratoni és a félmaratoni táv teljesítőire fordítjuk. Ezáltal örömmel jelentjük be, hogy minden maratoni és félmaratoni táv teljesítője technikai pólót és egyedi finisher érmet kap


Hamarosan jönnek a bővebb infók a 2011-es Wink Maratonról!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk Siófokra!
Dátum Szo, Május 14, 2011
Idõ 10:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Sze, Február 16, 2011 14:27 GMT
Megjegyzések Nincs