Bejelentkezés 

3. Tőkétől a pohárig szőlőhegyi futóverseny Zalaszentgrót - Tekenye

Leírás Felhívás és Versenykiírás a 3. „Tőkétől a pohárig” szőlőhegyi futóversenyre
Tekenye 2011. Szeptember 25.
www.toketolapoharig.hu

A verseny ideje: 2011. szeptember 25. Vasárnap, 9,00 órától regisztráció, 10,00 órakor rajt
A verseny helye: Tóth Pince, Zalaszentgrót - Tekenye Mórhegy (Tel.: 30/600-9304) – RAJT
Szervezők: Tekenyei Önkormányzat, Összefogás Tekenye Alapítvány, Tekenyei Sport Club
Partnerek: Zalai Borút Egyesület, Göcsej Környezetvédő, Tájékozódási és Futó Egyesület
A verseny célja: a szabad természetben való futás és a tömegsport népszerűsítése, felkészülési, versenyzési és családi együtt sportolási lehetőség biztosítása, sportbarátságok kialakítása,, valamint a Tekenye-környéki táj értékeinek, szőlő- és borkultúrájának bemutatása
Versenytávok: 500 m („Szőlőkerülő” ovis futás), 6 km, 15 km
Talajviszonyok: változatos, emelkedőkkel, lejtőkkel tarkított földes dűlőutak, kevés aszfalt Nevezési díj: 300 Ft/fő (18 év alatt ingyenes)
Nevezés: előzetesen telefonon: 30/9794-950, e-mailben: t.robi@agroforzala.hu
vagy a helyszínen 9,00 órától
Korcsoportok: 3-7 évig („Szőlőkerülő” ovis futás) 8-14, 14-20 évig, 20-40 évig és 40 év felett
Díjazás: Kategóriánként (férfi, női korcsoportok) első három helyezett oklevél díjazásban részesül, valamint szponzoraink által felajánlott külön ajándékot kap. A szőlész-borász szakemberek közötti eredményt (15 km-en) elérő külön díjazásban részesül.
Eredményhirdetés: Kb. 13 órakor a Tekenyei Kultúrház (CÉL) udvarán
Információk: Tarsoly Róbert, tel.: 30/9794-950, e-mail: t.robi@agroforzala.hu, fax: 83/560-111
A versenyt követően az eredményhirdetés helyszínén a Tekenyei Szüreti Felvonulás és Fesztivál keretében színes-vidám kulturális és szórakoztató, valamint gasztronómiai (hagyományos ételek, borkóstoló) programok várják a versenyzőket és családtagjaikat, kísérőiket. Részletes program: www.turizmus.zalatermalvolgye.hu
Szabályok: A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt. A verseny hegyi dűlőutakon és kis részben közúton halad, a résztvevőknek a közlekedési szabályokra figyelemmel kell lennie! A figyelmetlenségből, felkészületlenségből eredő balesetekért a rendezőség felelősséget nem vállal! A versenyből kizárjuk azt a versenyzőt, akit a szervezők által kijelölt útvonalon, a rendezőség járművén kívül bármilyen járművel kísérnek, valamint aki átruházott rajtszámmal vesz részt a versenyen. A rajtszámot úgy kell viselni, hogy a rajtszám jól látható legyen. A díjak és nyeremények csak az eredményhirdetés alkalmával, csak személyesen vehetők át. Az a díjazott, aki az eredményhirdetésen nem jelenik meg, nyereményét a későbbiekben nem veheti át.
Egyéb tudnivalók: Minden versenyző a regisztrációkor rajtszámot kap. A rajt előtt péksütemény, a célban és a frissítőállomásokon Natur Aqua, Olaszrizling-fröccs és harapnivaló áll a versenyzők rendelkezésére. A családtagokat és kísérőket a verseny ideje alatt nyitott pincék várják borkóstolóval a rajt helyszíne körül.
Kérjük, hogy a szervezői munka egyszerűsítése érdekében nevezési szándékukat előzetesen jelezzék!

Támogatók: Tekenye Község Önkormányzata, NaturAqua, OTP Bank, Makhteshim, Magyar Kwizda, Linzer AgroTrade, Chemtura, Limagrain, Pintér Lajos, Sipos Pékség, TheCube.hu, Agrofor Zala Kft., Fiáker Kisvendéglő, Tóth Pince, Dóka Éva Pincészete, Tar Autósbolt, Grót-Coop zRt., Omega Gépker, Lavant Kft. Ibiza Disco, Opti-Pont Optika, BASF, Syngenta, Szent-Gróth Thermálfürdő, Monsanto.
Dátum Vas, Szeptember 25, 2011
Idõ 10:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Hét, Szeptember 12, 2011 00:50 GMT
Megjegyzések Nincs