Bejelentkezés 

100 zseblámpa a futópályáért Városliget

Leírás 100 zseblámpa a futópályáért
Kedves Ligetkörösök!

Sajnos 2012-ben mégsem sikerült, a Főváros nem címkézett fel forrást a városligeti futópálya céljaira. A helyzet a következő: előterjesztő már lett volna, de a döntéshozókon még gyúrni kell kicsit. Még nagyobb zajt kell csapni.

Ahogy tudjátok, változatlanul az egyik legfontosabb teendő a közvilágítás fejlesztése, hogy a késői órákban és a téli hónapokban is biztonságosan lehessen sportolni. Ennek a vágyunknak adunk hangot minden hónap első hétfőjén, amikor zseblámpákkal bejárjuk a legsötétebb, a futók által is használt utakat. Nem lesz ez másként májusban sem.

Ezúttal azonban arra készülünk, hogy induláskor legalább 100 zseblámpa fénye világítsa meg az éjszakát. Ehhez az kell, hogy a törzsgárdán túl most mindenki eljöjjön, aki ráér, és ráadásként kísérővel. Hogy a program még érdekesebb legyen most valami extra is vár ránk: 20.15-től vendégünk Tóth István, aki 2011-ben megnyerte az Északi-sarki Maratont.

A közös futás programja a szokásos: indulás a Közlekedési Múzeum főbejárata elől 21.00-kor. Ha érdekel, mi a titka egy különleges sportsikernek, ha támogatod a Ligetkör egyesület céljait, május 7-én mindenképpen a Városligetben a helyed! Gyertek, hozzatok társakat, meséljetek róla minél több helyen!

Zseblámpás futás különleges vendéggel

A Ligetkör Egyesület zseblámpás futásra hívja azokat, akik szerint indokolt a Városligetben a közvilágítás fejlesztése
A társaság célja a futás, kocogás feltételeinek javítása a budapesti Városligetben
Vendégünk az eseményen Tóth István, az Északi-sarki Maraton 2011-es győztese, aki élménybeszámolót tart

A Ligetkör Egyesület fő célja a futás, kocogás feltételeinek, köztük a közvilágítás helyzetének javítása a Városligetben. Erre hívjuk fel a figyelmet a Városligeti Zseblámpás Futással, melyet legközelebb 2012. május 7. 20.00 órára hirdettünk meg.
A program során a Közlekedési Múzeumtól indulva bejárjuk a futók által leginkább használt, közvilágítással nem rendelkező útszakaszokat. Ezzel kívánjuk felhívni arra a figyelmet, hogy szükséges az infrastruktúra fejlesztése ezen a területen, hogy a késői órákban ill. a téli hónapokban is biztonságosan lehessen sportolni a területen.
A Ligetkör egyesület májusi városligeti zseblámpás futása egyéb különlegességet is tartogat: 20.15-től vendégünk Tóth István, aki 2011-ben megnyerte az Északi-sarki Maratont. Akit érdekel, mi a titka egy ilyen különleges sportsikernek, május 7-én mindenképpen a Városligetben a helye!
http://www.futas.net/budapest/varosliget/
Program:
20.00 Gyülekező
20.15 Tóth István, az Északi-sarki Maraton 2011-es győztese tart élménybeszámolót
21.00 Közös futás a Városliget sötét ösvényein

A „Ligetkör” Városligeti Futópályáért Egyesületet 2009. október 20-án alapították budapesti civilek. Az egyesület küldetése a futás és általában a sportolás feltételeinek javítása a Városligetben.

További információ:
Nagy Zsolt István
elnök
Tel: + 36 30-343-6247
E-mail: info@ligetkor.hu
Web: www.ligetkor.hu


Dátum Hét, Május 7, 2012
Idõ 21:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Pé, Május 10, 2013 10:03 GMT
Megjegyzések Nincs